Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βόλτα στην περιοχή μιας και είχα πάει για φαγητό πιο πριν εκεί γύρω μετά απο ένα επαγγελματικό ραντεβού και ήθελα ένα ξαλάφρωμα για να πάω στο ξενοδοχείο για ύπνο . Ήταν το δεύτερο σπίτι που μπήκα και ανακοίνωσε ένα παλικάρι ξένος πως κάνει ακάποτη πίπα η κυρία που έχει βγαίνει λοιπόν μια γυναίκα αρκετά μεγάλη κοντά στα 55 ίσως και παραπάνω πολύ ψηλή με πάρα πολλές πλαστικές σε σώμα και πρόσωπο την ρωτάω κάνεις καλή πίπα γιατί μόνο αυτό θέλω η απάντηση της ναι θα τα εξαφανίσω όλα , όπως και έγινε μπήκε στο δωμάτιο λίγο της χάιδεψα τα βυζιά αν και απο κοντά ήταν ακόμα χειρότερα στο πρόσωπο μιας και είδα ακόμα καλύτερα την ηλικία της και τις κακές πλαστικές .Και απλά ξάπλωσα και της γαμούσα το στόμα κανένα 10 λεπτο μέχρι που τα πήρε όλα κάποια έφτυσε κάποια τα κατάπιε γενικά έγινε λίγο χαμός γιατί είχα μαζεμένα ημερών .
Τέλος για μεταξουργείο και για 10 ευρώ ένα ξεφόρτωμα δεν το έκλαψα αλλά δεν νομίζω να ξαναπάω εάν βρεθώ σε εκείνα τα σοκάκια.
Ευχαριστώ τα μέλη του Βου για τις ενημέρωσεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Paupalos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
589
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pipinokinigos28, spor48, perseas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2022
Μια γρια πουτανα δε παραιτηται διοτι δεν το παραδεχεται τι ακριβως συμβαινει στο περασμα του χρονου ......ετσι και εδω γιαυτο εχει τον πιτσιρικα να την .... ανανεωνει και να της δινει την ψευδαισθηση της υπαρξης της .....μιας και η πλαστικες δεν πετυχαν το σκοπο τους ......
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1