Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 282 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκέφτηκα τον οίκο που είχε 2 κοπέλες, μια 35άρα ξανθιά κανονικό σώμα και την μαρία το πανέμορφο μπουμπούκι με τις βυζάρες.
Εννοείται ότι όσο φόλα και να έχω διαβάσει πως είναι, έπρεπε να το γαμήσω αυτό το μουνί με μόλις 20 ευρώπουλα.
Είναι πολύ προσεκτική, και δεκτική στις αλλοκοτιές μου, γενικά δεν κάνει προκαταρκτικά, αλλά με τέτοιο μουνί δεν χρειάζεται, απλά την χούφτωνα την κοίταζα και κάβλωσα. Αυτή δυστυχώς είχε απαθές βλέμμα σαν αγγαρείας εκείνη την ώρα.
Δεν μου παραπονέθηκε σε κάτι πλην του να μη της ακουμπήσω το μουνί με το χέρι μου όπως την χούφτωνα.
Δεν ξέρει και πολύ να βάζει την καπότα, βοηθήστε τη
Πίπα απαλή και υγρή, δε με χάλασε η θέα της μουνάρας να μου παίρνει πίπα χωρίς δόντι αλλά όχι και τέρμα βαθιά, καλή ήταν.
Μετά σεξ σε 2 στάσεις, μου είπε επανειλημμένα σιγά σιγά, το πήγα έτσι και σταδιακά ανέβασμα ρυθμού που δεν παραπονέθηκε.
2η στάση στα 4, εξαιρετική θέα και καλό στήσιμο, εκεί τελείωσα και ενώ είχα τελειώσει και στράγγιζα πήγε να φύγει με λίγη δόση γκρίνιας και την κράτησα από τα κωλομέρια να μη φύγει ώστε να βγει όλο το σπέρμα.
Μετά μωρομάντηλο και γειά σας
Παραμονή 10' ακριβώς, δεν χτύπησε ο τσάτσος πόρτα.
Εν ολίγοις άξιζε τα 20 ευρώ να γαμησω τέτοια φάτζα και τέτοιο κωλαράκι. Οι φυσικές τεράστιες βυζάρες της δεν είναι του γούστου μου και δεν ήταν σφιχτές..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως