Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά τον πιο τετριμμένο και αναμενόμενο τίτλο Πλατύ χαμόγελο η πραγματική βαθμολογία:

Εμφάνιση: 8 - Σχετικά με Μεταγουργείο πάντα και άλλες εποχές. Την δεδομένη στιγμή ειδικά έπαιρνε κ παραπάνω
Συμμετοχή: 9 - Για το απλό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ήταν μία χαρά. Φιλάκια κτλπ δεν δίνει ούτε στο σώμα αλλά ίσως είναι κ λόγω covid κτλπ. Δεν τα αποζητούσα.
Χώρος & Καθαριότητα: 6 - Πολύ σκοτεινό δωμάτιο. Και ο χώρος έξω και μέσα. Κατά τα άλλα καθαρά χωρίς νερά κάτω, ΟΚ
Συμπεριφορά υπηρεσίας: 10 - Ένας κύριος με λίγο μουσάκι, άνετος, ομιλητικός (όσο πρέπει).
Σχέση αξίας/κόστους: 9

Έκανα αναφορά και στο νήμα της ενημέρωσης αλλά με τον όγκο γραφόμενων εκεί είναι καλύτερο να κάνουμε και εδώ μία αναφορά.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Μεσοβδόμαδα πρωί, κέντρο Αθήνας για δουλειές και είπα να επισκεφτώ τα στενά της αμαρτίας.
Ήμουν εκεί γύρω στις 10 με το 1/3 των οίκων να έχει ανοίξει και εμένα να κάνω βόλτα Κολωνού-Ιάσωνος κτλπ και να τσεκάρω σε ποιά σπίτια ανοίγουν φώτα.
Χαμηλό επίπεδο γενικώς, μέτριες στην καλύτερη εμφανίσεις και ζορισμένες εκφράσεις.
Κοπέλες στο supermarket σου χαμογελούν, τα κορίτσια που είναι δουλειά τους να είναι ερωτικά και ελκυστικά, τί κάνουν με τα μούτρα κάτω;

Τελικά βλέπω πως το φωτάκι του 27Α έχει ανοίξει και λέω να δω τις κοπέλες που έχουν αναφερθεί στην "ενημέρωση¨ ως εμφανίσημες. Και όντως.
Στο σκοτεινό σαλόνι του οίκου (όπως πολλά) ο μετρ μου λέει πως έχει δύο κοπέλες. Την Μπέλα εκ Ρουμανίας και την Μιμή εκ Βενεζουέλας.

Βγαίνει η πρώτη φορώντας μόνο το στρινγκάκι της ~1.65 , επίπεδη σφιχτή κοιλίτσα, ωραίο 2άρι (;) βυζάκι, γεμίζει την χούφτα και αξιόλογο κωλαράκι. Μελαχροινή, ελκυστικό πρόσωπο και με σοβαρό - όχι ξινό ύφος.
Βγαίνει και η Μιμή, με διχτυωτό κορμάκι, πιο σκούρο δέρμα, κλασσική λατίνα με πλούσιες καμπύλες, επέμβαση στο στήθος. Πιο χαμογελαστή και ενεργητική στο σαλονάρισμα.

Το σκέφτηκα για λίγο, μήπως έπαιρνα την Μιμή ή να ρωτούσα αν κάνουν DUO αλλά έχοντας καιρό να κάνω φίκι φίκι, λέω δεν είσαι για αυτά, τζάμπα θα πάνε.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ

Επιλέγω την Μπέλα και περνάω μέσα. Επίσης σκοτεινό δωμάτιο, κρεβάτι κολλητά στον τοίχο που έχει καθρέφτη. Καλό πάντως για την περιοχή.
Τσιτσιδώνομαι και περιμένω την κοπέλα όπου μετά από δύο λεπτά αναμονής και χαχανητών (καλό αυτό) από το κουζινάκι ακούω τον πιο καυλωτικό ήχο, τα τακούνια που πλησιάζουν το δωμάτιο.
Μπαίνει μέσα, χαμογελαστή αυτή τη φορά και την καλωσορίζω αγκαλιάζοντας την στα όρθια. Λίγες φιλοφρονήσεις, λίγα αστειάκια κ κουβεντούλα, το έχει το social.
Λίγα φιλάκια στον λαιμό, χαδάκια και μετά βεντούζαρα πάνω στα βυζάκια της. Υπέροχες ρώγες, υπέροχα στην αφή και το ελαφρύ ζούληγμα/πασπάτεμα που τους έκανα.
Παρότι προτιμώ κώλο και όχι στήθος, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μου στη συνεδρία.
Ξάπλωμα στο κρεββάτι και φόρεμα σκουφίου. Καλή πίπα χωρίς χέρι, προσπαθούσε και για βαθειά και το έκανε για ώρα μέχρι που της είπα να έρθει από πάνω κάτι που δέχτηκε με χαρά.
Το έκανε καλά με εκείνη να ανεβοκατεβαίνει ως που της είπα να συνεχίσουμε με ιεραποστολικό όπου ήρθε και το τέλος.
Σηκώθηκε χαμογελαστά, χαιρετηθήκαμε και έφυγε.
Παρό,τι από ότι κατάλαβα έχει δουλειά, δεν μου έβγαλε βιασύνη ίσως κάποιες άλλες μπορεί να κάνουν κ μία αγκαλιά στο τέλος φεύγοντας που το θεωρώ σημαντικό για την ψυχολογία του πορνοπελάτη.
Χαιρέτησα και έφυγα.

Βγήκα έξω, έκανα κάτι τηλέφωνα και μετά σκεφτόμουν αν θα φύγω από την περιοχή, αν θα πάω Φυλής ή στο Λεωνίδου Ισ. που είχε ανοίξει και την Ντιάνα που μου αρέσει.
Τελικά αποφάσισα να ξαναπάω στην Μπέλα αφού είχα περάσει καλά, γιατί να ρισκάρω να μου χαλάσει με κάτι η διάθεση, ήθελα να τελειώνω.
Ο μετρ μου λέει πως δεν έχει ελεύθερο δωμάτιο και θα περιμένω. Στο ένα η Μιμή και στο άλλο η Μπέλα.
Αδειάζει τελικά, μπαίνω στο ίδιο και περιμένω. Από ό,τι μου είπε από την ώρα που έφυγα μπήκε σε δύο δωμάτια. Ουάου!
Επανάληψη της προηγούμενης, με διαφορές ότι της ζήτησα στην πίπα να έρθει σε 69 αφού την διαβεβαίωσα ότι δεν θα την έγλυφα, πάλι καλή πίπα από εκείνη με μεγαλύτερη επιμονή (ήταν και δεύτερη φορά, πριν κάποια χρόνια μέχρι τα ~25 μου, έχυνα και τον ξαναέβαζα μέσα χωρίς break, περασμένα μεγαλεία Κρίμα )
Πολύ ωραία θέα σε κάποιο πείραγμα που της έκανα γέλασε και πνίγηκε με την τσαπού στο στόμα. Χεχε!
Συνέχεια πάλι με εκείνη από πάνω, ανεβοκατέβαινε πιο δυνατά και μετά στα 4 με εμένα να ανεβάζω αυτή την φορά ταχύτητα, πολύ καλή αίσθηση, με εκείνη να βογγάει μέχρι που ήρθε το τέλος.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Γενικά πέρασα πολύ καλά και αν κατέβαινα συχνότερα στην περιοχή σίγουρα θα την επισκεπτόμουν τακτικά.
Εννοείται και εγώ πάντα πάω φρεσκοπλυμμένος, ξυρισμένος, γυαλισμένος κτλπ.

Ίσως η βαθμολογία θα φανεί υψηλή για κάποιος και ίσως βάση της σύνηθους συμπεριφοράς της να είναι. Πάντως αυτά που ανακοινώθηκαν και περίμενα τα εισέπραξα.
Εγώ πέρασα πολύ καλά για το απλό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε. Ούτε διαμαρτυρίες να μην της πιάνω το στήθος και κάτι τέτοια τρελά που διαβάζω για άλλες.
Είχα την διάθεση και την πρόθεση να περάσω καλά, ήταν και αυτή ευδιάθετη.. Έτσι!

Όταν τύχει θα ξαναπεράσω, πάντως θέλω να δοκιμάσω και την Μιμή που φάνηκε καλή περίπτωση. Ίσως DUO αν κάνουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!