Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 124 10
Μπουρδέλα
217700
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Χαιρετω τους συναγωνιστας..
Μετα απο τσαρκα στην ευρυτερη περιοχη των Αθηνων αποφασισα να κανω την
καθιερωμενη βολτιτσα στα κοριτσια για να κανω καμια χειμερινη τρελα..
Μπηκα στον πολυ γνωστο σε εμενα οικο μιας και εκει εχω κανει ερωτα,σεξ και
γενικοτερα εχω αγαπησει και αγαπηθει απο διαφορες...
Η πολυ ευγενικη κυριουλα της υπηρεσιας μου συστησε την Αλινα μια κοπελα την οποια
ειχα δει αρκετες φορες αλλα κατι με φρεναρε και δεν εμπαινα..
Η κοπελα ειναι 30 κατι αδυνατουλα πολυ,ξανθια με ανοιχτο χρωμα ματιων,ανυπαρκτο στηθος
και υψος 1,60 και κατι μια χαρα για γυναικα λεω.
Μου εκανε εναν αισθησιακο χορο στο σαλοναρισμα με τριψιμο κωλομαγουλακια στο πεος
και τσιμπησα ο μπουφος και εδωσα το μπλε παραβολακι..
Μπασιμο στο δωματιο μπαινοντας στον οικο το αριστερο διπλα στην πορτα ακριβως στο καλο
το προστυχο με τους καθρεφτες το ντεκλαρε λεμε ρε παιδι μου...
Η Αλινα αργησε λιγο αλλα ηρθε το καλως μου το με μια ελαφρια ταση για πιρουετες και χορευτικες κινησεις..
Μου ειπε να ξεχασω τα ελευθερα τσιμπουκια και οτι για το δικο μου καλο γινονται ολα..
Περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο μοριο και ατσαλοαγαρμπη πιπα αδιαφορη και βαρετη..
Σε καποια στιγμη χαμογελασε και εκει τα ειδα ολα μαγκες.
Δοντια χαλια με μαυριλες και πολλα διαφορα αξεσουαρ πανω.
Ρε γαμωτο μια χαρα κοριτσι και στοματικη υγεια ανυπαρκτη ειναι το λιγοτερο τραγικο.
Εν τω μεταξυ μου εκανε ναζακια οτι θα μου τον δαγκωσει και καλα και οσο την εβλεπα με αυτα τα δοντια
ειχα φριξει..
Anyway μην τα πολυλογω τελειωνει την θριλερικη τσιμπουκα και με ρωταει πως θελω να γαμηθουμε.
Της λεω οπως θες μπας και με καποιο τροπο χυσω ο μαγκουφης με αυτο που με βρηκε.
Δευτερο χτυπημα που δεν ειχα προσεξει στο υπουλο σαλοναρισμα..
Ποδια γεματα μελανιες και κοπανηματα.
Απορησα πραγματικα με τις εκφραστικες και αμυγδαλωτες ματαρες μου που στον πουτσο
τα ειδαν ολα μεσα στο δωματιο λακκογαμηστρα και εξω δεν ειδα τιποτα αλλο περαν του κωλου της νεαρας..
Πλατυποδια στα ματακια λεγεται Κουταβουλια και μαντεψε ρε γαταρε.....ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ..
Προσπαθουσε να κουνηθει να χορεψει να γλεντησει στους ρυθμους ενος Βαλκανικου σουξε που επαιζε
πανω σε πεσμενο μοριο με απωτερο σκοπο να αναστησει τον νεκρο αλλα ματαια..
Γεννηθηκα με αυτην αλλα ειχε πεθανει πρωτη δυστυχως..
Συνεχισε εναν αγαρμπο πεοθηλασμο και μετα απο λιγη ωρα αφου τον επαιζα σκεπτομενος επικα γαμησια που εχω
ριξει σε εκεινο το δωματιο εχυσα μεσα στο προφυλακτικο..
Με το που εχυσα απασφαλισε η δικια σου και με αρχισε ενα λογυδριο του στυλ "Αν δεν επινα καθε μερα οπως σημερα
δεν θα την παλευα,εχω παιδια και αντρα που με χρειαζονται κλπ κλπ".
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κοριτσι χρειαζεται διακοπες να ηρεμησει λιγο και να χαλαρωσει γιατι εντελως ανθρωπινα το λεω
ολοι παθαινουμε κακο καποια στιγμη.
Απο την αλλη και εγω δεν φταιω ομως ρε μαναρακι να ερχομαι να δινω τον ιδρωτα μου για να ανακουφιστω για λιγο και να τον πινω
ετσι ατσαλα..
Ειναι ασχημο να πληρωνεις και να παιρνεις τα αρχιδια σου και να φευγεις ετσι..
Το ασχημο παντως και το παρατηρω σε αρκετα μαγαζια ειναι οι πολλες υποσχεσεις στο σαλονι
που αυτοματως στο δωματιο εξατμιζονται ως δια μαγειας παντα..
Οπως και να εχει παντως κοβεται στο διαγωνισμα η Αλινα αλλα οχι και το μαγαζι γιατι εχω περασει και
ονειρεμενες στιγμες οπως προειπα..
Ντυθηκα πλυθηκα και καληνυχτησα και εφυγα για αλλο μαγαζι μπας και σωθει η βραδια.
Στο τελευταιο σκαλοπατι με περιμενε μια εκπληξη..
Σαβουρα επικη με εμενα να κανω τον Νουρεγιεφ και με συναγωνιστη που με ειδε να σηκωνομαι μετα την
τουμπα του αιωνα να με ρωταει αν ειμαι καλα απο ενδιαφερον και αν εχω κανει το εμβολιο...
"Το κακο γινεται παντα χωρις προσπαθεια,φυσικα,μοιραια.
Το καλο ειναι παντα αποτελεσμα καποιας τεχνικης...."
Charles Baudelaire 1821-1867
Μετα απο τσαρκα στην ευρυτερη περιοχη των Αθηνων αποφασισα να κανω την
καθιερωμενη βολτιτσα στα κοριτσια για να κανω καμια χειμερινη τρελα..
Μπηκα στον πολυ γνωστο σε εμενα οικο μιας και εκει εχω κανει ερωτα,σεξ και
γενικοτερα εχω αγαπησει και αγαπηθει απο διαφορες...
Η πολυ ευγενικη κυριουλα της υπηρεσιας μου συστησε την Αλινα μια κοπελα την οποια
ειχα δει αρκετες φορες αλλα κατι με φρεναρε και δεν εμπαινα..
Η κοπελα ειναι 30 κατι αδυνατουλα πολυ,ξανθια με ανοιχτο χρωμα ματιων,ανυπαρκτο στηθος
και υψος 1,60 και κατι μια χαρα για γυναικα λεω.
Μου εκανε εναν αισθησιακο χορο στο σαλοναρισμα με τριψιμο κωλομαγουλακια στο πεος
και τσιμπησα ο μπουφος και εδωσα το μπλε παραβολακι..
Μπασιμο στο δωματιο μπαινοντας στον οικο το αριστερο διπλα στην πορτα ακριβως στο καλο
το προστυχο με τους καθρεφτες το ντεκλαρε λεμε ρε παιδι μου...
Η Αλινα αργησε λιγο αλλα ηρθε το καλως μου το με μια ελαφρια ταση για πιρουετες και χορευτικες κινησεις..
Μου ειπε να ξεχασω τα ελευθερα τσιμπουκια και οτι για το δικο μου καλο γινονται ολα..
Περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο μοριο και ατσαλοαγαρμπη πιπα αδιαφορη και βαρετη..
Σε καποια στιγμη χαμογελασε και εκει τα ειδα ολα μαγκες.
Δοντια χαλια με μαυριλες και πολλα διαφορα αξεσουαρ πανω.
Ρε γαμωτο μια χαρα κοριτσι και στοματικη υγεια ανυπαρκτη ειναι το λιγοτερο τραγικο.
Εν τω μεταξυ μου εκανε ναζακια οτι θα μου τον δαγκωσει και καλα και οσο την εβλεπα με αυτα τα δοντια
ειχα φριξει..
Anyway μην τα πολυλογω τελειωνει την θριλερικη τσιμπουκα και με ρωταει πως θελω να γαμηθουμε.
Της λεω οπως θες μπας και με καποιο τροπο χυσω ο μαγκουφης με αυτο που με βρηκε.
Δευτερο χτυπημα που δεν ειχα προσεξει στο υπουλο σαλοναρισμα..
Ποδια γεματα μελανιες και κοπανηματα.
Απορησα πραγματικα με τις εκφραστικες και αμυγδαλωτες ματαρες μου που στον πουτσο
τα ειδαν ολα μεσα στο δωματιο λακκογαμηστρα και εξω δεν ειδα τιποτα αλλο περαν του κωλου της νεαρας..
Πλατυποδια στα ματακια λεγεται Κουταβουλια και μαντεψε ρε γαταρε.....ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ..
Προσπαθουσε να κουνηθει να χορεψει να γλεντησει στους ρυθμους ενος Βαλκανικου σουξε που επαιζε
πανω σε πεσμενο μοριο με απωτερο σκοπο να αναστησει τον νεκρο αλλα ματαια..
Γεννηθηκα με αυτην αλλα ειχε πεθανει πρωτη δυστυχως..
Συνεχισε εναν αγαρμπο πεοθηλασμο και μετα απο λιγη ωρα αφου τον επαιζα σκεπτομενος επικα γαμησια που εχω
ριξει σε εκεινο το δωματιο εχυσα μεσα στο προφυλακτικο..
Με το που εχυσα απασφαλισε η δικια σου και με αρχισε ενα λογυδριο του στυλ "Αν δεν επινα καθε μερα οπως σημερα
δεν θα την παλευα,εχω παιδια και αντρα που με χρειαζονται κλπ κλπ".
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κοριτσι χρειαζεται διακοπες να ηρεμησει λιγο και να χαλαρωσει γιατι εντελως ανθρωπινα το λεω
ολοι παθαινουμε κακο καποια στιγμη.
Απο την αλλη και εγω δεν φταιω ομως ρε μαναρακι να ερχομαι να δινω τον ιδρωτα μου για να ανακουφιστω για λιγο και να τον πινω
ετσι ατσαλα..
Ειναι ασχημο να πληρωνεις και να παιρνεις τα αρχιδια σου και να φευγεις ετσι..
Το ασχημο παντως και το παρατηρω σε αρκετα μαγαζια ειναι οι πολλες υποσχεσεις στο σαλονι
που αυτοματως στο δωματιο εξατμιζονται ως δια μαγειας παντα..
Οπως και να εχει παντως κοβεται στο διαγωνισμα η Αλινα αλλα οχι και το μαγαζι γιατι εχω περασει και
ονειρεμενες στιγμες οπως προειπα..
Ντυθηκα πλυθηκα και καληνυχτησα και εφυγα για αλλο μαγαζι μπας και σωθει η βραδια.
Στο τελευταιο σκαλοπατι με περιμενε μια εκπληξη..
Σαβουρα επικη με εμενα να κανω τον Νουρεγιεφ και με συναγωνιστη που με ειδε να σηκωνομαι μετα την
τουμπα του αιωνα να με ρωταει αν ειμαι καλα απο ενδιαφερον και αν εχω κανει το εμβολιο...
"Το κακο γινεται παντα χωρις προσπαθεια,φυσικα,μοιραια.
Το καλο ειναι παντα αποτελεσμα καποιας τεχνικης...."
Charles Baudelaire 1821-1867
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€