Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 46 10
Μπουρδέλα
61453
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αυτή η κριτική έχει κατάρα.. Τη μια έπεσε η ασφάλεια καθώς την έγραφα, την άλλη κόλλησε ο υπολογιστής όταν την τελείωσα..!
Τρίτη κ φαρμακερή λοιπόν αλλά δε τα ξαναγράφω όλα γιατί έχω νεύρα..!
Δυο λογάκια μόνο, που 'ναι κι όλη η ουσία..!
Η Μαίρη έχει όντως τo ωραιότερο στήθος του Βαρδάρη, είναι μεγάλο κι απαλό, όπως μου είπε είναι φυσικότατο, χωρίς όμως να είναι καθόλου πεσμένο..! Δηλ. απλά τέλειο..! Χαίρεσαι να το πιπιλάς κ να το χουφτώνεις..! Συμμετοχή πολύ καλή έδειχνε να το ευχαριστιέται, χωρίς βιασύνη κ με πάθος που μ' έκανε να αισθάνομαι σα να 'μουν με τη γκόμενά μου..!
Σε πολύ καλό σημείο ο καθρέπτης στην κεφαλή του κρεβατιού, τα βλεπα όλα σα να βλέπω ταινία..! Κι όλα αυτά μόνο με 30 ευρώ..! Αληθινό value for money..!
Το δωμάτιο απλό κ λιτό, αλλά τουλάχιστον φαινόταν καθαρό..!
Τρίτη κ φαρμακερή λοιπόν αλλά δε τα ξαναγράφω όλα γιατί έχω νεύρα..!
Δυο λογάκια μόνο, που 'ναι κι όλη η ουσία..!
Η Μαίρη έχει όντως τo ωραιότερο στήθος του Βαρδάρη, είναι μεγάλο κι απαλό, όπως μου είπε είναι φυσικότατο, χωρίς όμως να είναι καθόλου πεσμένο..! Δηλ. απλά τέλειο..! Χαίρεσαι να το πιπιλάς κ να το χουφτώνεις..! Συμμετοχή πολύ καλή έδειχνε να το ευχαριστιέται, χωρίς βιασύνη κ με πάθος που μ' έκανε να αισθάνομαι σα να 'μουν με τη γκόμενά μου..!
Σε πολύ καλό σημείο ο καθρέπτης στην κεφαλή του κρεβατιού, τα βλεπα όλα σα να βλέπω ταινία..! Κι όλα αυτά μόνο με 30 ευρώ..! Αληθινό value for money..!
Το δωμάτιο απλό κ λιτό, αλλά τουλάχιστον φαινόταν καθαρό..!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού