Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 259 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια, την Ιζαμπελα την είχα ξαναδεί αλλά λόγω κόσμου δεν είχα περάσει, σήμερα το απόγευμα ήταν χαλαρά, δουλευε μαζί με τη Χριστίνα.
Ιζαμπελα λοιπόν "Βραζιλιανα" 26 ετών όπως η ίδια είπε, νταρντανοπαχουλη (παρά την όψη της έχει σφιχτό κορμί) με μαύρο πάρα πολύ μακρύ μαλλί και 2.5αρι συν βυζι, είπε ότι πριν έρθει Αθήνα δουλευε στο Ηράκλειο στη Κρήτη.
Πλήρωσα κσι πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και την περίμενα.
Ήρθε στο δωμάτιο με πολύ καλή διάθεση, συνοπτικά, φιλιά πεταχτά αλλά κ με γλώσσα, πολύ χούφτωμα, δέχεται γλύψιμο σε μουνι κ κωλο καθώς και δάχτυλα, πιπα πολύ καλή, προσπαθεί να τον πάρει βαθιά έκανε και ένα γρήγορο περασμα από αρχιδια, πέρασμα προφυλακτικό, πρώτη στάση πίσω κολλητό στα όρθια, όπου αντέχει και δυνατούς ρυθμούς, έπειτα στο κρεβάτι πήγαμε για ιεραποστολικό αλλά συνέχεια μου έλεγε να τη πάρω από κωλο, μόνο με τη Στέλλα με τα γυαλάκια μου έχει τύχει κάποια να προτιμάει να γαμιθει από κωλο και όχι από μουνι, τέλος πάντων τη στήνω στα τέσσερα και την πήρα από κωλο κάνα 5 λεπτό χωρίς μα και μου, τελείωμα στα βυζια της.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 15 λεπτά χωρίς ενόχληση χωρίς βιασύνη.
Κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω σίγουρα, έχει πολύ καλή διάθεση καλή συμμετοχή κ υπήρχαν στιγμές που το ζούσε έντονα, καλή επιλογή

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπελα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως