Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
300535
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σαν Ισπανός κονκισταδόρες Μπίκα σήμερα στο Φυλής 65 κάτο όπου η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε την Χριστίνα που είχα πάρει άλλη φορά και την Βραζιλιάνα μουλατα Ιζαμπέλα.μαυρο μακρι Μάλι κόκκινα χείλη και κολαραααααα.
Ελεύθερο στοματικό και προκτικο.
Στο δοματιο ειρθαι πρόσχαρη,αγκαλιές φυλάκια και μια λεμαργη πίπα με εμένα να χαϊδεύω την κολοτριπιδα της,με έκανε τούρμπο.
Ιεραποστολικό και μετά στα τέσσερα όπου ζιτησα να μπω στον κόλο της.
Τη σοδομιζα κι αυτή βογκαγε.μετα από κάποια λεπτά δεν άντεχε απ' τον πόνο και μου ζιτησε να τον βάλω στο μουνι αφού μου καθάρισε τον πουτσο με μορομαντιλο.
Σινεχισα στα τέσσερα τραβοντας τα μακριά μαλλιά της μέχρι που έχυσα.
Απόλυτα ικανοποιημένος αφού πήρα την κούκλα από όλες της τριπες αποχώρησα δηνοντας ραντεβού για άλλη φορά να παίξει παρτουζα με Χριστίνα Ιζαμπέλα στα 30€ οπός μου ειπαι η τσατσά
Ελεύθερο στοματικό και προκτικο.
Στο δοματιο ειρθαι πρόσχαρη,αγκαλιές φυλάκια και μια λεμαργη πίπα με εμένα να χαϊδεύω την κολοτριπιδα της,με έκανε τούρμπο.
Ιεραποστολικό και μετά στα τέσσερα όπου ζιτησα να μπω στον κόλο της.
Τη σοδομιζα κι αυτή βογκαγε.μετα από κάποια λεπτά δεν άντεχε απ' τον πόνο και μου ζιτησε να τον βάλω στο μουνι αφού μου καθάρισε τον πουτσο με μορομαντιλο.
Σινεχισα στα τέσσερα τραβοντας τα μακριά μαλλιά της μέχρι που έχυσα.
Απόλυτα ικανοποιημένος αφού πήρα την κούκλα από όλες της τριπες αποχώρησα δηνοντας ραντεβού για άλλη φορά να παίξει παρτουζα με Χριστίνα Ιζαμπέλα στα 30€ οπός μου ειπαι η τσατσά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;