Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 201 10
Μπουρδέλα
214563
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0

Αν δεν προσέχεις τους μόνιμους-χρόνιους πελάτες , περιμένεις να κάνεις μεγάλη πελατεία έτσι ? Σιγά μην την πάρουν για 100 € για 1 ώρα που ειπε την 28η Οκτώμβρη σε 1 μικρό 17 χρονο κ παχουλό παιδάκι λυκείου με σάκα στην πλάτη! ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΪΔΕυομενη με τον κώλο της κ τα βυζιά της κ φιλώντας τον επειδεικτικά μπροστά μου , " Με 100 ευρουλάκια θα σου δώσω φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό σεξ" .
Αυτός ζήτησε να της βάλει μέσα δάχτυλο στο αιδοίον της κι αυτή επειδή αυτό δεν το δέχεται κ δεν το αφήνει , είπε ; « Σιγά να μην κάτσω να μου βγαλεις κι όλη τη μήτρα έξω» . Να με στειρώσεις εσύ το μωρό , να μην κάνω κ παδιά". Κ τον έδιωξε με τρόπο , Του είπε άντε να μάθεις γράμματα στο σχολείο που θες να μου παιζεις το πράμα μου με τα βρωμο-δάχτυλά σου ?
Ήθελε να βάλει όλο το χέρι με όλα τα ΄δαχτυλα μέσα Ο κάγκουρας.
Αυτές που δίνουν πωπό είναι βρώμικες κι ήταν ακριβό για μαθητή 17 χρονο . Θα πάθαινε κ μόλυνση αν απο το κώλο στο αιδοίο της βάζουν πέη . Θα πάθει αφροδίσιο κ μετά θα κολλησει κι άλλους κωλοβακτηρήδια. Η σιχαμένη . Αυτή έιναι βρώμικη η τσιγγανοΡουμάνα που ειναι μαύρη σαν γυφτάκι .
Να με κάνει διασυρμό σε ξένους , ότι δεν φυλάω ωραία κι αυτή να μη δέχεται να μου δείξει μέσα στη δουλειά της, να με μάθει έστω, δεν είναι προβολή για τον πελάτη και τη δουλειά της; η εικόνα της παναγίας δεν είναι αυτή η ντίβα να μη θέλει να τη θαμπώσουμε, από τα φιλιά ,ούτε στο λαιμό αφήνει, ούτε στο βυζί της; Στο τελος θα μας έρχεται με ρούχα κ δεν θα δέχεται ούτε να κάνουμε σέξ μαζί της. βιζυτού που δεν θέλει να δουλέψει κ δεν ξέρει τη δουλειά της, ας αλλάξει να κάνει άλλ οεπάγγελμα και να μάθει να μην κάνει ρατσισμό στους τακτικούς πελατες της.
κ μπουλινγκ στον κόσμο. Γιατί έτσι θα χάνει πελάτες κ θα πηγαίνουν σε στούντιο που εκεί είναι πιο καθαρές με αλλαγμενα σεντόνια κ με χαρτιά από γιατρούς για αφροδίσια. Κ θα τους βλέπει με το κυάλι η αλήτισσα η τύπισσα . Τα 200 € με 400 € όλο τον 1 χρόνο που της αφιέρωσα ήταν λίγα , δεν κατάλαβα? Κ δεν τα δίνω για μία επώνυμη call girl σαν αυτές τις τηλεπερσόνες στην τηλεόραση , τα ωραία μοντέλα ? Να τελειώσω κ μέσα στο αιδοίο τους να τις πάρω κ σπίτι μου?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Σόνια
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αυτη πλεον δεν σε σεβεται αλλα και εσυ μην το παιρνεις τοσο προσωπικα
Και εσυ ρε φιλε για γκομενα την θες και πας καθε φορα εκει?
Αφου βλεπεις σου κανει μαγκιες πες της αι γαμησου και φυγε
ειμαστε μαζι σου στο γολγοθα που διανυεις.
περιμενουμε το 3ο μερος με ανυπομονησια.