Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
καστανή κοντή με μικρό στήθος, ίσια μαλλιά Ρουμάνα 29 ετών.
πέρασα μέσα στο δωμάτιο. είχε πολύ μελαμψό δέρμα. Πολύ αδύνατη . Έχει σκουλαρίκι στο χείλος . Τα στήθη της έχουν ζάρες σαν σαραντάχρονη . μέτριο πρόσωπο. στο σαλόνι ήταν παγοκολόνα κ δεν ερχόταν να τη χαϊδέψω καθόλου. Με έβρισε πριν μπω στο δωμάτιο. Μπήκα γιατί την γνωρίζω πολλά χρόνια. ήταν ντυμένη με ζιβάγκο . κ τζιν παντελόνι . Μου έμοιαζε πολύ αυταρχική . ήθελε να με χτυπήσει έλεγε στο πρόσωπο .
ήρθε μέσα στο δωμάτιο . μου πήρε ελεύθερο στοματικό έρωτα γλύφοντας για λίγο χρόνο μόνο το κεφάλι . δεν χάιδευε μπαλάκια. ενώ παλιά μου μιλούσε. Έκανε μόνο ένα ξερό έρωτα σαν μην θέλει να δουλεύει. ιεραποστολική στάση με ρούχα κι εσώρουχα κ τακούνια , όχι όπως την γέννησε η μαμά της. στάση πλαγιαστή . κ στα τέσσερα με διέκοψε λέγοντας με φωνάζουν, συγγνώμη πρέπει να φύγω χωρίς να τελειώσω μέσα στο σώμα της αιδοίο της.
δυστυχώς δεν νομίζω να περάσω ξανά .
Για εφτά λεπτά μαρτυρικά ήταν . πεταμένο εικοσάρικο. μου είπε να κάνω ικανοποίηση με το χέρι μου.
στο σαλόνι όταν μπεις κ μετά όταν βγεις δεν έρχεται στα πόδια σου να τη φιλήσεις στο μάγουλο κ να τη χουφτώσεις στο στήθος κ στα οπίσθια. πολύ ξενέρωτη επίσκεψη .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βαλέρια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
PiterPan13
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, alpula, perseas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2021
Αυτό δεν είναι αρπαχτή, είναι καψόνι κανονικό.. Ας πάει να δουλέψει αφέντρα κάπου..
19 Νοεμβρίου, 2021
παιχτη μια χαρα περασες τελικα.
σκεψου τι θα παθαινες αν δεν τη γνωριζες πολλα χρονια Money Mouth
19 Νοεμβρίου, 2021
Άραγε υπάρχει θετική κριτική για αυτό το κορίτσι ??
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3