Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 49 10
Μπουρδέλα 93605
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αφού πέρασα της φυλακής τα σίδερα και με καλοσώρισε το μαγνητοφωνημένο μνμ, ο τσάτος μου παρουσίασε την Σβέτα.

Γι'αυτήν πήγα στοχευμένα , έτσι κι αλλιώς, αλλά μου άρεσε και αυτό που είδα: μια κοπέλα με πλούσια μαύρα μαλλιά, μοιάζει στο πρόσωπο στην Amy Winehouse, ωραία μεσούλα και υπέροχο κωλαρίνιο.

Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο, έβγαλε τα εσώρουχα και αποκάλυψε τις ατέλειες της : ζαρωμένο στήθος και μια μικρή χαΛάρωση στην κοιλιά (σε ορισμένες στάσεις μπορεί να φανεί ΜΟΝΟ). Η εικόνα αυτή δεν με χάλασε καθόλου, καθώς είχα εστιάσει αλλού. Είναι καλό να κάνεις τον παρτενέρ σου να αισθάνεται άνετα μαζί σου, αλλά κια με το σώμα του.

Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλά στους όμως, στήθος, λαιμό. Ανταπέδωσα και είδα ότι ανταποκρινόταν με αισθησιακούς αναστεναγμούς. Της χάϊδευα την πλάτη και την φίλαγα και εγώ, ώσπου την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα, ώστε να απολαύσω αυτόν το θεσπέσιο πεταχτό κωλαρίνιο. Σε όλη την δοαδικασία, δεν έδειξε καμιά βιασύνη ή απαρέσκεια. Αντιθέτως, αναστέναζε και μου έδειχνε ότι το απολαμβάνει.

Αφού την έφαγα από πάνω μέχρι κάτω, πίσω - μπρός, την πήρα δυνατά ιεροποστολικά και τελείωσα εκεί.

Για τα δικά μου στάνταρ είναι μια χαρά κοπέλα. Χαμηλών τόνων ίσως, αλλά όχι φόλα.

Υ.Γ.: Ο γερό-τσατσος αφού δυνάμωσε την μουσική, μετά από λίγο χτύπησε την πόρτα του δωματίου.
Φυσικά, φεύγοντας τον έκραξα, αφού δεν υπήρχε κανείς στο σαλόνι και η άνεση χρόνου μόνο διαφήμιση είναι για τα ακριτικά μαγαζια (αλλιώς θα βαράνε μύγες), και πήρα την "αποστοματική απάντηση" ότι το μαγαζί έχει κάμερες & τον ελέγχουν. Μα καλά, μας περνάνε για μαλάκες με τέτοιες γελοίες παπαριές που λένε ? ? ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σβέτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;