Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 194 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Το έγραψα στην ενημέρωση, αλλά θα το γράψω κι εδώ μπας και σώσω την τσέπη όσο το δυνατόν περισσότερων συναγωνιστών. Ο τσάτσος μου παρουσίασε την Μπέλα, μια σπανιόλα, μελαχρινή, αδύνατη κοπέλα, με ένα κάθετο τατουάζ κάτι γράμματα στην πλάτη, βυζί 2άρι σιλικονάτο και δέρμα λαμπάδα. Κι εδώ είναι που τελειώνουν τα θετικά. Πέρασμα προφυλακτικού σε πεσμένο μόριο, προκαταρκτικά μηδέν, φιλιά μηδέν, γλείψιμο δεν άφηνε, ούτε και δάχτυλο. Σε ευγενική υπόδειξή μου να βάλει το προφυλακτικό μετά που θα σηκωθεί, η απάντησή της ήταν "σιγά σιγά, όχι νεύρα". :jerking2: Συνεννόηση μπουζούκι όπως καταλαβαίνετε με τα ελληνικά που ξέρει. Τη γάμησα σε ιεραποστολική στάση, όπου είχε το κεφάλι γυρισμένο 180 μοίρες μην τυχόν και πλησιάσω το στόμα μου ο λεπρός και μετά το γυρίσαμε σε πισωκολλητό, όπου ήταν σχεδόν καθισμένη στα πόδια και είχε τη μέση τόσο χαμηλά που δε βόλευε καθόλου. Καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας είχε γενικά ένα ύφος λες και μου έκανε χάρη. Με αυτά και μ' αυτά δεν μπορούσα να τελειώσω. Όταν λοιπόν με το ζόρι τελείωσα στο χέρι αναγκαστικά, αυτή έφυγε χωρίς να χαιρετήσει και χωρίς να πει λέξη. Χρόνια είχα να φάω τέτοια φόλα μεγατόνων. Αν το σύστημα μου επέτρεπε να βάλω χαμηλότερη βαθμολογία, θα την έβαζα. Καλύτερα με το 20ρικό μου να αγόραζα μπανανόφλουδες, μεγαλύτερο τόπο θα πιάνανε. Έπρεπε βέβαια να το περιμένω όταν ο τσάτσος ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα σε τέτοιο μαγαζί με μεγάλο ιστορικό φόλας, αλλά συνήθως υπερισχύει η γοητεία του καινούριου σε τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι θα περάσει καλά λόγω εμφάνισης ή ότι εμένα δε με έκανε κέφι επειδή δεν είμαι τόσο εμφανίσιμος για τα γούστα της, ας κοπιάσει. Μην πείτε ότι δε σας προειδοποίησα όταν φάτε τη φόλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
vril
Ανώτερος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
12.582
Πόντοι:
5.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Διανοούμενος, fil69, claimain και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2021
Την συγκεκριμένη την είχα στην λίστα με τις μελλοντικές συνεδρίες αλλά τώρα την κάνω μεταγραφή για την λίστα με τις φόλες.
Διάβαζα που έγραφαν στην ημερήσια ενημέρωση ότι είναι θερμή, παίζει το μουνι μανιωδώς κ άλλα..
Τελικά είναι για πολύ Έρχεται ροπαλιά
Να εισαι καλά για την πληροφόρηση μας προστατέψες Καπέλο
review reaction 1 vril
17 Οκτωβρίου, 2021
Ποιος το έγραψε αυτό; Αυτό που ξέρω να γράφτηκε είναι ότι όταν δούλευε στο osmose στα 120 ευρώ έχυνε, γαμιόταν σαν τρελή και διάφορα τέτοια.
25 Νοεμβρίου, 2021
χαχαχα, μ'εκανες και γελασα... κουκουβάγια είναι η Μπέλλα και γυρίζει το κεφαλι 180 μοιρες Μεγάλο χαμόγελο
να τη στείλουμε στο τσίρκο τότεΧαχαχα!
κατάλαβα, 90 ήθελες να γράψεις...
πάντως κι εγώ που την είδα δεν μου εκανε κλικ να περάσω, πολύ αδύνατη και πρόσωπο μακρύ. δεν εβγαζε θηλυκότητα
review reaction 1 vril
19 Ιανουαρίου, 2022
η εμπειρία μου ήταν τελείως διαφορετική το μουνί της το φύλο και η ομορφιά της δεν έχει σύγκριση είναι η καλύτερη και τα πιο όμορφα είναι κορίτσια που μας δίνουν ευχαρίστηση και οργάζουμε τους οργασμούς που μου δίνει το κορίτσι θα πλήρωνα όσες φορές χρειαζόταν για να την έχω
A
agaribasilis
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4