Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 216 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα σκοπό να πάω σε στούντιο, αλλά είχα μια περιέργεια μιας και έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω σε μπουρδέλο. Επειδή είχα διαβάσει πολλές κριτικές πήγα στο Βέργας 6Α. Βέβαια εδώ αναφέρονται δύο, Μπάρμπορα και Μπάρμπαρα. Γιαυτό ρώτησα και την τσα2 και την ίδια και μου είπαν Μπάρμπαρα, υποθέτω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Μπήκα με πολύ δισταγμό, έχοντας την ιδέα ότι κάνουν παρέλαση ένα σωρό άπλυτοι.
Η κοπέλα είναι μετρίου αναστήματος με μεγάλα βυζιά κανονικό (για μένα) σώμα με ένα τατουάζ πάνω από τον κώλο και πολύ μέτριο πρόσωπο. Με το που μπήκε άρχισε να με γλύφει και μετά γυρνάει και τρίβει τον κώλο της στο καυλί μου. Μετά κάθισε με ρώτησε αν θέλω πίπα ακα και παρόλο το φόβο μου ενέδωσα. Άρχισε μια καταπληκτική πίπα (εγώ όρθιος) με ισπανικό εναλλάξ. Φοβήθηκα ότι θα χύσω γιαυτό τη σταμάτησα, ξάπλωσα και με καβάλησε, πολύ ωραία ιππασία, τρίβοντας τις βυζάρες της στη μούρη μου. Δεν πρόλαβα να κάνω άλλη στάση γιατί μου φύγαμε παρόλη την προσπάθεια να συγκρατηθώ. Εντύπωση μου έκανε που ενώ της είπα ότι τελείωσα αυτή συνέχισε να ιππεύει λέγοντας μου, δεν πειράζει να αδειάσεις τελείως!
Μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα γαμίσι πολύ καλύτερα από στούντιο, αλλά ακόμα το μετανιώνω που έδωσα πίπα ακα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
konsolasg3
Μέγας
54
Πόντοι:
4.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EH2018, giorgiodelafuentes2, alpula και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2021
πιο πολύ ώρα φοβόσουν παρά γάμησες αδερφέ! Με ελαφρά κρίμα
review reaction 1 paiktoura
12 Οκτωβρίου, 2021
Έχει αδειάσει στο στόμα της Μπαρμπορα η μισή Αθήνα. Απ όσο ξέρω κι έχω δει, αλλοδαποί τρώνε πόρτα, ειδικά μη Ευρωπαϊκής καταγωγής.Πιες φαντα μπλε, είναι το μυστικό φάρμακο των μπουρδελιαρηδων για αιώνια ζωή.
review reaction 3 paiktoura, patrick
13 Οκτωβρίου, 2021
Μην ανησυχείς τύπε, έχει φτιάξει αντισώματα από τα πολλά και διάφορα σώματα!
review reaction 1 konsolasg3
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3