Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 113 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σημερινη επισκεψη γυρω στις 1 με τον ηλιο νταλα να μου καιει το κεφαλι! Κακη ωρα για τσαρκα ομως.... Ανεβαινω σαλονι και το κλιματιστικο ηδονη! Νομιζα θα δουλευει η Δαναη αλλα η τυπικη υπηρεσια μου ειπε οτι εχω μια καινουργια κοπελα! Μετα απο 5 λεπτα βγαινει παιδες ενα κοντοπουτανο με ασπρο συνολακι οχι ιδιαιτερα εμφανισιμη δηλαδη με λιγο μεγαλυτερη κοιλιτσα 2αρακι ψιλοπεσμενο βυζακι και κωλαρακι για πολλα σκαμπιλια! Οταν περασε απο διπλα μου μου ριξε ενα απιστευτο λαγνο βλεμα εγλυψε λιγο τα χειλακια της και με παροτρυνε να περασω! Η κινηση εγινε αυτοματα! Στα ενδοτερα να πω οτι δεν ειμαι μπουρδελοκαπνισμενος αλλα η κοπελα γαμιεται ασυστολα! Ασυστολα! Προκαταρκτικα πολλα με πολλα φιλια παντου και με επιμονη να θελει να με φιλησει στο στομα!(Ημαρτον)! Πιπουλα καλη μπορω να πω γρηγορη χωρις χερακι ! Ολα τα λεφτα ηταν το γαμησι! Στα 4 για αρχη οπου η κωλαρα της εφαγε λιγα χαστουκακια και μετα για την καταθεση απο πανω οπου κοντεψε να μου στραμπουληξει τον πουτσο! Χτυπιοταν με μανια! Με μανια λεμε! Δεν λεω αλλα γιατι τα θυμαμαι και εχω εξαψεις! Μετα λιγο κουβεντα για το αν θα δουλευει εκει αλλα δεν ηξερε να μου πει στα σιγουρα! Σε οποιον κανει κλικ στο σαλονι ας περασει στα ενδοτερα και δεν θα χασει!

Υ.Γ Απο προσωπο ειναι προστυχοφατσα που υποσχεται πολλα! 22 ετων!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
machinehead 7
Σεβαστός
41
Πόντοι:
2.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια