Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 49 10
Μπουρδέλα 93032
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη 2η βάρδια , μετά από πληροφόρηση συναγωνιστών πήγα να τσεκάρω το νέο αίμα…
Σβέτα κοπελίτσα με καστανό μαλλί γύρω στα 22 , κανονικό σώμα ωραίο κωλαρακί , 1,5 βυζί σακουλιασμένο, χαλαρή κοιλιά . Το πρόγραμμα που ανακοινώνει ο ασπρομάλλης λεπτός ρωσόφωνος τσάτσος , είναι απλό πρόγραμμα , να διευκρινίσω ότι το πρόγραμμα είναι υπεραπλό αποστειρωμένο τελικά , η κοπέλα δεν δίνει φιλιά με γλώσσα , δεν κάνει 69, δε δέχεται δάχτυλα ,μηδενική συμμετοχή /προσπάθεια , επιπρόσθετα άλλο αρνητικό δεν μιλάει καθόλου ελληνικά ή αγγλικά.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο για να δοκιμάσω την καινούργια κοπελίτσα , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε αμέσως μίας και δεν είχε καθόλου κόσμο , χαιρέτησε με κίνηση του χεριού της και αμέσως έβγαλε το κάτω εσώρουχο από το άσπρο σετ εσωρούχων που φορούσε .
Την πλησίασα , προσπάθησα να σπάσω λίγο την αμηχανία της μιλώντας της αλλά διαπίστωσα όπως έγραψα πιο πάνω ότι δε μιλάει τίποτα άλλο πλην της μητρικής της γλώσσας , έκανα κίνηση να την φιλήσω αλλά γύρισε το κεφάλι της , ξαπλώσαμε , κάθισε δίπλα μου , αφού μου έδωσε 2 φιλιά στο λαιμό χάιδεψε λίγο τον πούτσο μου και αμέσως έπιασε το προφυλακτικό να το ανοίξει και να μου το περάσει σε πεσμένο πέος , τη σταμάτησα δείχνοντας το , της έβγαλα το σουτιέν και κατάλαβα γιατί δεν ήθελε να το βγάλει , της έπιασα το χέρι και την έβαλα να μου χαϊδεύει τον πούτσο για να έρθω σε στύση , πήγα να χαϊδέψω λίγο το μουνάκι της αλλά μου τράβηξε το χέρι .
Πέρασμα προφυλακτικού , η πίπα της πολύ ρηχή και αερόπιπα ενώ η χρήση του χεριού της ήταν υπερβολική , της έδειξα να γυρίσει να τη γλύψω αλλά κούνησε αρνητικά το κεφάλι της . Πρώτη στάση της είπα να στηθεί στα τέσσερα , ενώ αρχικά στήθηκε καλά στη συνέχεια τραβιόταν προς τα μπρος ενώ διαπίστωσα ότι είχε βάλει και πάρα πολύ κρέμα στο μουνάκι της .
Περίπου στα 7-8 λεπτά ο τσάτσος πλησίασε τη πόρτα απ έξω και φώναξε δύο φορές το όνομα της , η κοπέλα έδειξε να αγχώνεται αλλά δεν είπε και τίποτα ,θα μου πείς και τι να πεί …δεύτερη στάση με αυτή ανάσκελα , όπου και σε αυτή τα στάση δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή , μετά από λίγο τελείωσα ολοκληρώνοντας μία από τις πιο αδιάφορες καταθέσεις μου ever.
Στο δωμάτιο έκατσα 11-12 λεπτά , η κοπελίτσα δεν το έχει καθόλου αλλά ούτε προσπαθεί , όσον αφορά τον τσάτσο τη φώναξε στο 8λέπτο περίπου ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανένας πελάτης μέσα ούτε μπήκε και κανένας άλλος (υπάρχει φωτοκύτταρο στη 2η εσωτερική πόρτα και όταν πλησιάζεις κάνει ήχω), μια κατάθεση που θα ξεχαστεί γρήγορα , δεν την προτείνω ούτε σε κάποιον που ψάχνει πιπίνια αλλά ούτε θα την ξαναδοκιμάσω όπως κάνω με πολλές γιατί δεν υπήρχε κάτι που να είδα ότι μπορεί να βελτιωθεί .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σβέτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
229.448
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stelios_el_Conquistador, vladimirosA, The Keeper και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2021
Στο σημειωματάριο του κινητου γράφω τις επόμενες κοπελιές που θα επισκεπτώ.
Μέσα σε αυτές ήταν κ η σβετα,
οπότε μετά την πολύ καλή κ λεπτομερεστατη κριτική θα σβηστεί..
review reaction 1 jon smith
29 Σεπτεμβρίου, 2021
@Ημεδαπος χθες μου έστειλε πμ συναγωνιστής και μου είπε ότι πήρε χθες τη Σβετα και έκανε 69, εχυσε στο στομα της και αντάλλαξαν γλωσσοφιλα
review reaction 1 The Keeper, Ημεδαπος , Sterg1967 και 1 ακόμα μέλος
29 Σεπτεμβρίου, 2021
Όπως την πετύχεις είναι ανάλογα την μέρα και την ώρα,το πρωί σε μένα γλωσσοφιλα καργα και ελεύθερο στοματικό,το απόγευμα της ίδιας μέρας αποφευγε τα γλωσσοφιλα τσιμπουκι το παραλειψα για να κερδίσω λίγη ώρα μιας και ο τσατσος υψωνε μουσικη γρηγορα.
review reaction 1 The Keeper, n.smirni76
16 Οκτωβρίου, 2021
και σε μενα ψυχρη,χωρις γλωσσόφιλα,στοματικό με καπότα...τι να πω θα δοκιμάσω αλλη μια και βλέπουμεMoney Mouth
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4