Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 300 10
Μπουρδέλα
539469
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πήγαινα στοχευμενα για την Βικτώρια αλλά η τσατσα μου είπε πως δουλεύουν οι Φωτεινή Βικτώρια και Τζούλια οπότε περίμενα να δω την Τζούλια η οποία ήταν στο δωμάτιο και δεν την ήξερα.Σαλοναρει η Φωτεινή αλλά επειδή δεν με τρελαίνει και την έχω δει και άλλες φορές αδιαφόρησα.Βγηκε η Τζούλια και πρόκειται για μια Λευκορωσίδα μιλφ γύρω στα 45 με πολλά πιασίματα και μια μεγαλούτσικη κοιλίτσα και καλό βυζακι με ξανθό μακρύ μαλλί.Μπηκε μέσα πολύ ευδιάθετη και ξεκίνησε ένα αρχιδογλυψιμο πολύ ωραίο.Κατοπιν η πιπα της ήταν αργή και πολύ παθιαρικη αλλά την σταμάτησα γιατί θα εχυνα.Εγλυψα λίγο τα βυζάκια της και την γύρισα στο 69.Εδω παιδιά δυστυχώς με περίμενε μια δυσάρεστη εμπειρία καθώς το μουνι της μύριζε πολύ άσχημα και φυσικά δεν την εγλυψα.Εμφανως ξενερωμενος μου έπεσε λίγο η πουτσα και αυτή μου πήρε πάλι πιπα για κάποια δευτερόλεπτα.Στο τέλος την πήρα στο πλαγιαστο όπου έβγαλα μια γενναία ποσότητα σπέρματος.Προσωπικα δεν νομίζω να την ξαναπάρω για αυτό βάζω και το ίσως γιατί το μουνι της βρομαγε αλλά λόγω της κωλαρας της αν την ξαναπετυχω μπορεί και να την πάρω μόνο και μόνο για να την σφυροκοπησω στο πισωκολλητο για τίποτε άλλο όμως.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Μυρίζουν η όχι !!!
Άλλωστε οι Μύκητες που προφανως μύριζε το κορίτσι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες στον εγκέφαλο !!