Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 194 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Υποτονική η βόλτα στην φυλής ειδικά για παρασκευή. Πολλά κλειστά.

Βρήκα στο συγκεκριμένο μαγαζί την εν λόγο κορασίδα, κάνει αρκετά εντυπωσιακό σαλονάρισμα φορώντας ένα μπούστο, αφήνοντας σε κοινή θέα το μουνάκι της. Με τους πορνοκοθόρνους πλησιάζει το 1,80 και συμπληρώνει εικόνα δυναμική με πολλά μακρυά extensions κυρίως μελαχρινά αλλά και μερικά ξανθά στο μαλλί της.
Από σωματάκι είναι αδύνατη προς το skinny, προσωπάκι λίγο άνω του μετρίου με ωραία μεγάλα μαύρα μάτια. Το βυζί με το μπούστο έμοιαζε να τριαρίζει άλλα δυστυχώς με το που βγαίνει το μπούστο τελικά είναι 2αράκι. Ευτυχώς τίμιο απαλό, μέτρια στητό.

Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα + ακα πίπα
Έκανα μια βόλτα δεν βρήκα κάτι άλλο να μου κάνει click επέστρεψα να δοκιμάσω, έδωσα εισιτήριο και ρώτησα αν γίνεται μόνο πίπα, ενώ ήμουν στην πόρτα του δωματίου. Άρχισε να φωνάζει, όχι μόνο στην αρχή λίγο μετά θα γίνει πίπα ΜΕ. Απάντησα ότι έτσι κι αλλιώς όλο ΜΕ θέλω εγώ. Τότε λένε οκ. Μετά από λίγο μου έρχεται στο δωμάτιο ο τύπος-υπηρεσία κρατώντας το εισιτήριο στο χέρι και μου λέει , αν είναι μόνο πίπα, είναι 10 λεπτά. Οκ ξαναλέω. Φοβήθηκα ότι με τόσα νεύρα και τόσες παρατηρήσεις και λεπτομέρειες πάμε για φόλα ολικής και πως έπεσα στην Σαρα τη μαρα και το κακό συναπάντημα

Μπαίνει τελικά μέσα η κορασίδα, δεν έδειχνε να έχει τα νεύρα που είχε πριν, αλλά μου έκανε παρατήρηση που είχα νερά ακόμα και δεν είχα σκουπιστεί καλά από το φρεσκάρισμα. Τι να κάνουμε τις λέω θα προτιμούσες να είμαι ιδρωμένος; και μου δείχνει πακέτο με μωρομάντηλα που είχε στο κομοδίνο. Τέσπα το προσπερνάμε της λέω να βγάλει το μπούστο, όπου και πήρα την τελευταία μικρή απογοήτευση από το βυζί που τελικά δεν ήταν τόσο όσο με το μπούστο. Ξεκίνησε να μου τον παίζει για να μου τον σηκώσει πριν βάλει σαμπρέλα και συνέχισε μέχρι που είχα αρκετά καλή στύση δεν το πέρασε σε μελάτο. Προχώρησε σε πίπα λίγο καλύτερη του μετρίου, που και που ξέφευγε δόντι αλλά προλάβαινε και το διόρθωνε χωρίς παρατήρηση. Μέτριου κυρίως βάθους αλλά ικανοποιητική. Που και που γαργάλαγε και λίγο μπαλάκια. Ήταν γενικά δεκτική σε χαδάκια παντού έκτος φυσικά από δάχτυλα μέσα. Φάνηκε να κουράστηκε αρκετά γρήγορα και πήγε να το γυρίσει σε μαλακιά, οπότε σηκώθηκα την τράβηξα σε ιεραποστολικό στο οποίο ήταν πολύ δεκτική βολική και ευλύγιστη (δεν είχε τα κλασσικά όπως, οι περισσότερες , μόνο το ένα πόδι πάνω, όχι τόσο πίσω τα πόδια κτλ κτλ) Η διείσδυση ήταν εξαιρετική και δεχόταν όλους τους ρυθμούς, με παθητική συμμετοχή και πολύ λίγα ηχητικά (καλύτερα λίγα παρά τα τραγικά θεατρικά). Μετά από αρκετή ώρα μιας και κουράστηκα λιγάκι της ζήτησα να ανέβει αυτή από πάνω. Μπορώ να πώ ότι μάλλον πρέπει να προτιμά cowgirl όχι μόνο κουνιόταν σε όλους τους ρυθμούς που κατά διαστήματα της υποδείκνυα αλλά έμοιαζε να ζωντανεύει και το προσωπάκι περισσότερο.

Ο τύπος από την υπήρεσία είχε δώσει αρκετές φορές σήμα σε κάποια του απάντησε σε κάποια όχι. Κάναμε και λίγο social πριν βγεί από το δωμάτιο, ανταλλάξαμε και πεταχτά φιλάκια. Τελικά συνολική δράση 15+ λεπτά

Γενικά μια λίγο άνω του μετρίου εμπειρία με μια τίμια εργάτρια που παραλίγο να δικάσω άδικα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2021
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
3.833
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, Accountant, alpula και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2021
για το πούτσο καβάλα ειναι αυτη...πλέον 1 ευκαιρία στις φολες,δευτερη δεν εχει
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1