Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 98 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Απολαμβάνοντας το κλιματιστικό του ταξί που με μετέφερε προς τους οίκους,αμφιταλαντευόμουν σε ποιά κοπέλα να πάω,επειδή ήθελα κάτι καινούργιο κατέληξα στην Σοφία.
Μπαίνοντας στον οίκο ο ψιλόλυγνος τσάτσος μου παρουσίασε δυο κοπέλες την Ειρήνη και τη Σοφία,ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και για τις δυο.Η Σοφία είναι αδύνατη, χωρίς καμία καμπύλη στο σώμα της να τονίζει κάποιο σημείο,τα στήθη της μικρά το πρόσωπο της όμορφο,τα μαλλιά της μάυρα με μία τούφα βαμένη μώβ.Όλη η παρουσία της θυμίζει σχολιαρόπαιδο του λυκείου,συμμαθήτρια απο τα παλιά.
Πληρώνω μπαίνω δωμάτιο,περιμένω σχεδόν 5 λεπτά και έρχεται το μωρό χαμογελώντας.Χαιρετιόμαστε λέμε τα τυπικά με θετική άυρα.Όπως την περίμενα όρθιος γυμνός, την αγκαλιάζω στα όρθια της βγάζω το σουτιέν,αρχίζω να φιλάω λαιμό, κατεβαίνοντας γλύφωντας,πιπίλισα της ρώγες της ενώ παράλληλα έπαιζα το μουνάκι της μέσα απο το εσώρουχό της,έπειτα με ρίχνει στο κρεβάτι ανάσκελα και πηδάει απο πάνω μου,εκεί παίχτηκε πολύ πινέλο και παραλίγο να γίνει ατύχημα.Αρχίζει και αυτή να με γλύφει με την σειρά της απο το λαιμό κατεβαίνοντας φτάνοντας στο πέος μου γλύφωντας το επειφανειακά και την γύρω περιοχή.Με ρωτάει αν θέλω προφυλακτικό,της απαντάω όχι και ξεκινάει πραγματικά ένα πολύ καλό στοματικό,δίνοντας βάση στο κεφάλη του πέους.Υγρή, αργή, άκρος ερεθιστική πίπα.Περίπου στα 4 λεπτά πήγε να σταματήσει για να περάσουμε στο σέξ,της έγνεψα να συνεχίσει όπως και έκανε,διάρκεια στοματικού περίπου 7 λεπτά.Πρίν μου βάλει το προφυλακτικό της έγλυψά το αιδοίο,πολύ καθαρό χωρίς καμία περίεργη οσμή,αλλά δεν συγκινήθηκε και σταμάτησα σύντομα και περάσαμε στο σέξ.Πρώτη στάση ιεραποστολικό,πολύ ωραία αίσθηση της διείσδυσης,δέυτερη στάση πλάγιο και να της γλύφω τον λαιμό,το τέλος ήρθε εκεί,μέσα στο προφυλακτικό.
Εν κατακλείδι η Σοφιά ειναι μια νεαρά ρωσόφωνη αλλά οχι Ρωσίδα,αν κάποιος φίλτατος θέλει ένα καλό στοματικό και ένα στενό αιδοιό απο ένα σχολιαρόπαιδο,σίγουρα δεν θα κλαίει το εικοσάευρω.
Χρόνος στο δωμάτιο 17 λεπτά χωρίς να ενοχλήσει ο τσάτσος.
Καλα να είστε όλοι. Υγεία!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sinatra7