Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο Μετάξι. Στοχευμένη γιατί τώρα τελευταία κοιτάω στανταρακια μόνο (μετα απο το στραπάτσο της Ιζαμπέλας). Μαρία, γυναικάρα, ωραία αυρα, πεντακαθαρη και την θεωρώ όαση στην βρωμερή αυτή περιοχη. Πολυ καλές υπηρεσίες, ελευθερο στοματικό, στο οποίο δεν ενδιδω λόγω μικρου αφροδισιου ρίσκου, αλλά και με ποτα ήτανε βαθιά και καβλερη! Έκατσε υπακουα της το χώσω αλλά το αρνητικό ήτανε η χρήση ζελέ. Δε βαριέσαι... Όπως και να έχει πολυ τίμια συνευρεση που αν ειχε λίγο λιγότερη κοιλιτσα (2-3 κιλά παραπανισια δηλαδή όχι κάτι το σπουδαίο) θα μιλουσαμε για γυναικάρα που θα την χτυπουσε σαν call του 100ικου! Το δέρμα της και το μουνακι της πεντακαθαρα με μαγικά υπεροχα ποδια αλλά όχι καλό στήθος. Στα παπαρια μου για το στήθος απλα το αναφερω. Το δωμάτιο καθαρό, η τσατσα δεν ενόχλησε παρολο που έφαγα 15'. Η Μαρία έδειξε να γουστάρει πολυ σε ότι έκανε. Μάγκες το έχω πει και θα το ξαναπω, οι Ρωσίδες έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο την πορνεια χρόνια τώρα! Πρώτα αυτές και μετά όλες οι άλλες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
28.930
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, Πέτροςαλανι, Νίο και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2021
Καλα ηρεμησε αδερφε μου!
Γλυκούλα κοντουλα με μικρο βυζι είναι,οχι και επιπέδου call girl!
review reaction 1 pipinokinigos28, Διανοούμενος
31 Αυγούστου, 2021
Πράγματι γυναικάρα. Δεν έχω περάσει μαζί της. Ο μόνος λόγος είναι ότι η τσατσά χτυπούσε γρήγορα πόρτα. Μάλιστα, μια φορά χτύπησε στο 5λεπτο. Μπορεί και πιο πριν. Γουρλώσαμε όλοι όσοι περιμέναμε, κοιταχτήκαμε και σηκωθήκαμε να φύγουμε. Σημασία έχει που πέρασες καλά. Μπορεί και η τσα να είναι άλλη τώρα πια.
review reaction 4 review reaction 1 Paliotsarkadoros, Διανοούμενος
01 Σεπτεμβρίου, 2021
Φίλε markosp αμα δεις κατι θείτσες που προμοταρουν εδώ μέσα κάτι τυποι και παιρνουν 70ακια, 80ακια, 100αρικακια σαν call τότε θα με κατανοήσεις. Είχα παραγγειλει καποια στιγμη μια γυναίκα Ελληνίδα με τριψήφιο αριθμό στο ψευδώνυμο της, απο τις κριτικες περιμενα παπαδες και όταν την είδα αντίκρισα μια 50αρα με τα μισά δόντια μαυρα, τα αλλά να λειπουν και ότι έχει μείνει να είναι γέφυρες προ 20ετιας...! Η Μαρία είναι αρκετά ομορφη γυναίκα και να είσαι σίγουρος ότι αν την δεις και φτιαγμένη έξω θα σου πεσει το σαγόνι.
Όσο για τον συναγωνιστή The Keeper το έχω πει πολλες φορες οτι όλα είναι υποκειμενικά σε αυτό τον χώρο, αμα γουστάρει η κοπέλα κάνει "παπαδες" και αν θελει κάνει και νόημα στην τσατσά να μην ενοχλήσει. Αμα δε γουστάρει χαλάει όλη τη συνεδρεία. Χαίρομαι που κι εσυ συμφωνείς ότι έχει ωραία εμφάνιση σαν γυναίκα. Αντικειμενικά είναι ωραία, πως να το κάνουμε!
review reaction 1 pipinokinigos28
01 Σεπτεμβρίου, 2021
καλή είναι δε θα στο χαλάσω , συνερίζομαι τον ενθουσιασμό σου
review reaction 1 Διανοούμενος
01 Σεπτεμβρίου, 2021
Κάτι πρέπει να παίζει με τα μάτια σου.δεν εξηγείται αλλιώς
review reaction 1 pipinokinigos28, Διανοούμενος
01 Σεπτεμβρίου, 2021
Δεκτές και σεβαστές όλες οι απόψεις. Εξάλλου η εμφάνιση μιας κοπελας αντιμετωπιζεται απο εμας πιο πολυ υποκειμενικα παρα αντικειμενικά. Απλά υπογραμμίζω και ξαναλέω ότι έχω δώσει λεφτά σε call του 80αρικου και 70αρικου που έδιναν εμφάνιση στις αξιολογήσεις 7αρια ή και 8αρια και ήτανε σαπιες!! Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει προσωπικο μυνημα να του τις πω.
review reaction 1 pipinokinigos28
05 Σεπτεμβρίου, 2022
Δεν ειναι μονο οι ρωσιδες ολες οι κοπελες ειναι σχεδον τα ιδια , εξαρταται την ορεξη που θα εχουν , τις ορμονες τους αν θα εχουν τσακωθει με την τσατσα η με αυτην που εχει το μαγαζι , η με τον ανδρα , η το παιδι τους ,την ωρα που εσυ μπαινεις μεσα στο σαλονι και λογο δουλιας αναγκαζεται κ διακοπτης αθελα σου την συνομιλια μαμας κ παιδιου στην βιντεο κληση τους στην πατριδα τους διοτι και αυτες ειναι ανθρωποι με συναισθηματα
ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ,,,,,ΑΠΛΑ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ .......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΕΣ Κ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΑΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
Επιπλεον τα λευκο δερμα τους ειναι ποιο εντυπωσιακο.
Για πηγαινε να γαμησεις κολο ρωσικο η να βαλεις δακτυλο μουνι κολο ...... θα σου πει να στο κανει εσενα και οχι μονο με βρισιες στη ρωσικη διαλεκτο....
Οι περισσοτερες ειναι μολδαβες ουκρανες λευκορωσες που δινουν κολαρακι , για ρωσιδες , πρεπει ο πελατης βαλει βαθια το χερι στην τσεπη και εκτος μπουρδελου... δηλαδη εκτος δεκαρικου.....
review reaction 1 Διανοούμενος
10 Δεκεμβρίου, 2023
μαγκεσ οι υπηρεσειεσ εχουν συμασια οχι η ηλικια και η εμφανηση,και οπωσ εχω πει πολλεσ φορεσ η πιτσηρηκα η μουνα ρα κατα 95 για να μην πω κατα 97 τισ 100 ειναι φολα σου σπαει τ αρχιδια στα οχι και στα μη.αντυθετωσ και το εχω πει πολλεσ φορεσ αυτο η θειτσα η 50 αρα οπωσ γραφει και συναγωνιστησ πιο πανω δεν θα σου πει οχι σε τιποτα.αντυθετωσ απο μονη τησ θα σου τα κανει ολλα αυτα που γουσταρουμε ολλοι.κατ ευθειαν χωρισ 2η σκεψη και με κλειστα ματια περναμε οταν βλεπουμε θειτσα 50 αρα.ουτε μισο ευρω δεν προκειται να κλαψεισ και συγουρα θα ξανα πασ οχι αλλεσ 100 αλλεσ χιλιεσ φορεσ.το λογο ολλοι οι παλιοι στο αθλημα τον ξερουμε καλα.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8