Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λίγο πολυ όλοι οι συναγωνιστές έχουνε δει το πιτσιρικι που ακουει σε αυτό το ψευδώνυμο. Δεν θα σας αναφέρω λοιπόν κάτι για την εμφάνιση της. Για εμενα είναι μέτρια και απλά ενεδωσα γιατί έχει γίνει must και είπα να δοκιμάσω.
Μόλις μπήκα στο δωμάτιο η τσατσά μου ανέφερε για τα σχόλια στο Bou και ότι δεν ισχυουν και ότι απλά την είχε γαμησει τον πρωκτο ένας πουτσαρας δυνατά και την έσκισε. Τεσπα... Αυτά παντως μου τα είπε με ευγένεια και εγώ την είπα ότι θα την προσεξω. Μπήκε λοιπόν με τα 20αποντα που την έκαναν 2 μέτρα, την έχω δει να περπαταει έξω και είναι μετά βίας 172 cm, δείχνοντας το τουμπανιαρικο κορμί της αλλά όχι εντυπωσιακο. Άρχισε παλι τους παράξενους θορύβους που έχουν αναφερθεί οι συναγωνιστές και λέω "παει θα μου μείνει στο χέρι...!". Πάει να γλυψει πουλι χωρίς ποτα και την προλαβα στο τσακ και την είπα με! (Προσέχω πολυ ναι). Αρχίζει λοιπόν μια πιπα ρε μάγκες γάμησέτα!! Πως όταν στραβοπιανεις μια βιδα με το παξιμάδι και όταν το ξεβιδωνεις αφήνει γρεζια, έτσι ακριβώς!! Φουλ δόντι και λίγο έλειψε να με πιασουν τα κλάματα!! Έλεος ρε κοπέλα, δεν έμεινε κανένα σπειρωμα στη βιδα!!! Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω....
Έπειτα με σχετικά μελατο πουλι μου λέει γάμα και της το χώνω στην εμπρόσθια και χαλαρή γεμάτη ζελέ τρυπα της. Όταν είχα πληρη στηση της λέω γυρνα να στο χώσω στον κωλο. Αυτή η καργιολίτσα εντωμεταξύ δεν είχε βγάλει το πολυ εφαρμοστό και ολόσωμο εσώρουχο για να ζορίζει το πουλι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έσφιγγε και την κωλοτρυπίδα της για να μην της το χώσω. Την έφερα από εδώ, την έφερα από εκεί τίποτα....
Μωρή λέω άνοιξε το στόμα σου να αδειάσω μέσα. Έβγαλα ποτα και αδειασα μέσα το πουλι μου μετά απο μια γρήγορη μαλακια σα να κατουραω στην τουαλέτα, χωρίς επαφη δηλαδή. Μην κολλησουμε και τίποτα από δ'αυτην (αν έχει κάτι φυσικά). Δεν ρισκάρω να βάλω με πιθανο πληγιασμενο πουλι απο την απαραδεκτη πιπα της μέσα στο στόμα της. Την ώρα που ντυνομουν μιλουσε με έναν φίλο της στο τηλεφωνο στην κουζίνα και διέκρινα ότι δεν ειναι στοκος αλλά ξυπνια και καπατσα! Άρα έχει πιασει το νόημα πλέον. Η κριτική είναι υποκειμενικη. Με άλλους μπορεί να παει σουπερ. Με εμένα παντως δεν, να σημειωθεί ότι είμαι πεντακαθαρος και αθλητικός στο σωμα. Από εμένα κυριοι ένα μεγάλο ΔΕΝ και το μόνο που κρατάω είναι ότι της γεμισα το στόμα ανέπαφα και ότι τελικά το πουλι μου επιβίωσε από την πιπα - συρματοβουρτσα χωρίς να μου το ματώσει ή να το ερεθίσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
35
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Ημεδαπος , Kanon1990 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2021
Να έκανες και ανέπαφη συναλλαγή... Πλήρωσες με κάρτα, Apple pay, PayPal, η μετρητοίς;
review reaction 1 Διανοούμενος
31 Αυγούστου, 2021
Με το μουνί έχει πρόβλημα όχο με τον κώλο. Τι μαλακίες λέει η τσατσά.
K
kolofatseas
31 Αυγούστου, 2021
Σε 10 μέρες απ' το τρεχάτε να γαμήσετε, στο τρεχάτε μακριά Χεχε!

Πολύ καλή επίδοση, παίζει να ναι και ρεκόρ Πλατύ χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3