Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 236 10
Μπουρδέλα
292852
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Δεύτερη φορά λοιπόν με το κορίτσι...τη πρώτη φορά την αντίκρισα εκστασιασμένος.. σήμερα λοιπόν..ήταν κάτι άλλο..Με το που έφτασα έδωσα κατευθείαν το εισιτήριο ..και τη περίμενα...έκανε κάνα 25άλεπτο να έρθει...να σημειώσω ότι ο οίκος έχει μόνο δύο δωμάτια...τεσπά... μπαίνει δωμάτιο...δεν είχε αυτό το καυλέ που είχε τη πρώτη φορά...έκατσε κρεβάτι ξεβρακωθηκε και άρχισε πίπα κατευθείαν...βγάζοντας κραυγές...κάτι παίζει εδώ....στη συνέχεια αφού βαρέθηκα τη πίπα μιας και ήταν χάλια...μου λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα στο μουνί της και ότι παίρνει αγωγη.. οπότε και να προσέχω...τι επαθες τι λέω......ε κατάλαβες μου λέει...οκ....και τώρα?...αν θες κώλο είμαι οκ....βγάζοντας πάλι κραυγές..είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα...καλό παιδί...αλλά κάτι παίζει...είχα ξεκαυλωσει τελείως είπαμε μια δυο κουβέντες και έφυγα... Το εντελώς αντίθετο από τη πρώτη κριτική μου ήταν το σημερινό....ίσως ξεμουνιαστηκε η κοπέλα από ορδές γαμιαδων...ζητώντας της διάφορα μέσα......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αλλά ντροπή έπρεπε να σταματήσει 10 ημέρες, να την αφήσουν ποιο σωστά να σταματήσει..
Ειναι ανθρώπος κ δεν πρέπει να την βλέπουν μόνο σαν δουλειά, σαν εμπόριο.
Οταν λέτε κάποιες άκυρες κραυγες τι εννοείτε;
Λέει κάποιες λέξεις;