Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 300 10
Μπουρδέλα
539485
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ειχα ακουσει κατα καιρους πολλα καλά σχόλια για την Βικτωρια. Ελέω πανδημίας και lockdowns το ειχα παραιτησει το χομπι αυτο. Τελευταια εκανα καποιες στοχευμενες βολτες. Μια απο αυτες και η μελαχρινη λεγαμενη Σιοβετικης καταγωγης. Ψηλή γυναικα, κατηγορια νταρτανα με μακρια ποδια και μπουτια. Εμφανως αδυνατισμενη απο περυσι που την ειχα δει και μπραβο της. Ολες -σχεδον- στην καραντινα κανανε κοιλια και κυριολεκτικά και σε θεμα αποδοσης. Τελος παντων το θεμα εδω ειναι η Βικτωρια και οι υπερησιες της. Μιλφακι με μακρυ μαυρο μαλλι πιασμενο αλογοουρα, νταρντανογυναικα με καλο σερβις το οποίο περιέχει φιλιά, πιπα δυναμική χωρίς σκουφί. Μέσα ηταν ζεστή, μιλαει καλα Αγγλικα αλλά δεν μου φαινεται να παιρνει πρωτοβουλιες. Πιπα καλη σε pse προσπαθειες κανει και γλυφοκωλαδα για τους μερακληδες. Τωρα στο θεμα του σεξ, εγω δεν ενθουσιαστηκα, εκτος οτι ειναι ανοιχτομουνα δεν με βόλευαν καθολου τα στησιματα της στα 4 και ουτε στο ιεραποστολικο. Προσπαθουσα να την κανω να σπασει μεση, κωλος πανω και κεφαλι τερμα κατω, εμενα ετσι μ'αρεσει και βολευει αλλά δεν το εκανε με τιποτα παρα μονο για 1-2 δευτερολεπτα και μετα ξανα σταση τραπεζι. Ενω οταν ανεβαζε στροφες μου φαινεται δυσανασχετουσε. Ειναι και ψηλή οποτε δεν βολεψε η κατασταση, στο ιεραποστολικο ΟΚ ενταξει νορμαλ, δεν ξετρελαθηκα. Της δινω τσιμπουκι και τελειωνουμε ετσι. Καλη αλλα οχι τιποτα αξιομνημονευτο. Τιμια σκετο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως