Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 98 10
Μπουρδέλα
152092
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Καλησπέρα σε όλους
όπως είπα η κοπέλα είναι η ίδια που δίνει υπηρεσίες και στο Βέργας 3. Ρωσίδα, μιλάει ελάχιστα Ελληνικά, νεαρή και αρκετά όμορφη.
πρωτοβουλίες ελάχιστες , δεν της αρέσει το στοματικό σεξ στον εαυτό της, θα δώσει κάποια φιλιά και γλύψιμο στο στήθος , στοματικό ήπιο, διείσδυση δεν επιχείρησα μιας και που ξενέρωσα. Γλωσσόφιλο δεν δίνει, έχει πολύ όμορφο σώμα, πολύ όμορφους γλωτούς, όμορφο καλοσχηματισμένο αιδείο ,στενό με όμορφα χείλη, όπως το επιθυμώ. Ερωτεύσιμη παρουσία.
η προσωπική μου εμπειρία δεν έχει με το τι μπορεί να προσφέρει σε εσάς ,ούτε η αξιολόγησή μου έχει να κάνει να μειώσω τη
Σοφία.
όπως είπα η κοπέλα είναι η ίδια που δίνει υπηρεσίες και στο Βέργας 3. Ρωσίδα, μιλάει ελάχιστα Ελληνικά, νεαρή και αρκετά όμορφη.
πρωτοβουλίες ελάχιστες , δεν της αρέσει το στοματικό σεξ στον εαυτό της, θα δώσει κάποια φιλιά και γλύψιμο στο στήθος , στοματικό ήπιο, διείσδυση δεν επιχείρησα μιας και που ξενέρωσα. Γλωσσόφιλο δεν δίνει, έχει πολύ όμορφο σώμα, πολύ όμορφους γλωτούς, όμορφο καλοσχηματισμένο αιδείο ,στενό με όμορφα χείλη, όπως το επιθυμώ. Ερωτεύσιμη παρουσία.
η προσωπική μου εμπειρία δεν έχει με το τι μπορεί να προσφέρει σε εσάς ,ούτε η αξιολόγησή μου έχει να κάνει να μειώσω τη
Σοφία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Δεν ξέρω πως είναι το μαραμενο κάστανο ούτε τι στήθος αρέσει στον οποιοδήποτε. Δεν κάνω τέτοιου είδους σχολιασμούς ούτε υποτιμητικά σχόλια, η κοπέλα είναι όμορφη παρουσία.