Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Γειά και χαρά! 15άυγουστος σήμερα και είπα να πάω μια late night βόλτα στο Μετάξι! Μετά από μια σύντομη βόλτα δεν είδα και κάτι τρελό! Αντίθετα με κανα 2 που μίλησα όλοι συμφωνήσαμε πως στην μετα covid εποχή έχει γαμηθεί το θέμα, και απλά περιμένουμε να φτιάξει! Άλλη μια εντύπωση που μου έκανε είναι ότι σε ένα οίκο ενώ η κοπέλα σχολούσε, σχεδόν ξεντύθηκε γιατί ήρθε ΠΕΛΑΤΗΣ (πόσα να χει σκάσει) στον οποίο και έδωσαν "προεδρικό δωμάτιο" και το "αχ βαχ σκίσε με πήδα με κάνε μου τα παιδιά σου πήγαινε σύννεφο" τουλάχιστον όσο περιμέναμε να δούμε την δεύτερη που είχε και αυτή δωμάτιο! Άλλο κουτσομπολιό, η Αναμπελ έχει βάψει το μαλλί ξανθό αν πρόλαβα να δω καλά γιατί γινόταν λαϊκό προσκύνημα στο τσαρδί.
Πάμε τώρα στο Λατινόσπιτο! Μ έχει κουράσει το mentality που έχει επικρατήσει εκεί! Πότε έρχονται αυτές στις 8 πότε είναι κλειστό, σήμερα άνοιξε 12! Πολύ ντιβοκατάσταση ρε παιδάκι μου!
Anyway 12:10 στο σαλόνι είχε 7 άτομα! Η καρολίνα γαμιόταν ήδη και σκάει σαλόνι το Παμελίνι με κόκκινο κορμάκι, άσπρα τύπου "αθλητικά" παπούτσια, αλογοουρά με μέτριο προς μικρό βυζάκι, ΚΩΛΑΡΑ και αέρα του στύλ: hello boys είμαι μουνάρα και το ξέρω! Σίγουρα και αεράτα βήματα! Δίνω το 15άρι πρώτος πριν από ένα ζουμπά με γυαλάκια (αν είσαι μέλος καλά να πάθεις, χώθηκες σαν τον πούστη) και πάω δωμάτιο! Έρχεται το μανάρι! Κεφάτο σχετικά (αρχή βάρδιας) έρχεται κρεβάτι που με βρήκε με την τσουτσού σέμι όρθια! Κάποια μέτρια προκαταρκτικά, χάδια και φιλιά στο σώμα (οκ μοσχομύριζα κιόλας) Εγώ χούφτωνα αβέρτα όπου έβρισκα! Αλλο πράμα το δέρμα της = Λατίνα+νέα σε ηλικία απαλό και σκληρό! Πίπα δυνατή και έντονη με βοήθεια από το χέρι της! Μπορεί και καλύτερα! Την πήρα με τα πόδια πάνω με καλή συμμετοχή, κάποια χάδια, κοιτάγματα και κάτι που δεν έπιασα γιατί δεν μιλάω τη Γλώσσα της! Δυνατά καρφώματα, σίγουρα βοηθούσε το ότι ήμουν ο πρώτος άντε ο 2ος της βάρδιας! Αλλαγή στα 4 όπου και φούλαρα αβέρτα και είπε το Χριστό φαντάρο και την Παναγιά Περίπολο! ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ήταν αυτή! Μιλάμε πέρα δώθε αβέρτα με επικό παθ που ως ήχο και φωνούλες και "si" από πλευράς της! Κρατήθηκα όσο μπορούσα και στο τέλος την κάρφωσα βαθιά και έμεινα έτσι μέσα της! Καλό κοριτσάκι, χαιρέτησε και έφυγε έτσι και αλλιώς πρέπει να χουν πολύ δουλειά! Δεν έχω να πω τίποτα κακό! Είναι χαλαρά μοντελοκατάσταση, δυστυχώς οι Λατίνες κώλο, πιπα ακα ούτε για αστείο (πόσο κρίμα) και ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο Μετάξι αυτή τη στιγμή από εμφάνιση αυτή και η άλλη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2021
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
97
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, Επιρρεπής, alpula και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2021
Αυτή η Αναμπελ που εργάζεται συνοδοιπορε?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1