Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 57 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεσημεριανη επισκεψη στον οικο μετα απο μικρη τσαρκα, η ζεστη με ειχε γονατισει και δεν ηθελα να ζοριστω πολυ, η τσατσα του οικου μου παρουσιασε 2 κοπελες, την Χριστινα και μια αλλη χοντρουλα μαυρομαλλα μιλφογκιλφ. Το επιθετικο μαρκετινγκ της Χριστινας (αρπαγμα πουτσας στο σαλονι) και το υποδεεστερο μαρκετινγκ της τσατσας (ειπε με ενα πλατυ χαμογελο που μετρησα και τα 5 δοντια της, οτι μολις αλλαξε σεντονια στο δωματιο), με εκαναν να ενδωσω, κυριως μετα και το ακουσμα του ελευθερου στοματικου στο προγραμμα.

Η Χριστινα ειναι μια συμπαθητικη αλλα μετριας εμφανισης σοβιετοφερουσα γεματουλα μιλφ, με κυριο πλεονεκτημα τα δυο τριαρια βυζια της, το υπολοιπο σωμα ειναι μπαμπατσικο, η μαπα.... βλεπεται, τυλιγμενη σε ενα διχτυωτο συνολακι. Θυμομουν οτι ειχα διαβασει προσφατα μια κριτικη για αυτην (του Sir Sexy), οποτε πηρα το ρισκο και πληρωσα την υπερχαρουμενη υπηρεσια. Περνωντας στο δωματιο παρατηρω οτι αστραφτε οντως απο καθαριοτητα, το ερκοντισιο θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο χαμηλα αλλα τα μπουρδελα μας εχουν οικολογικη συνειδηση, τα σεντονια ηταν φρεσκα και καθαρα, το πατωμα χωρις νερα, μυρωδια απο αποσμητικο χωρου, στο κομοδινο μωρομαντηλα, κωλοχαρτο, και καποτες.... Ουαου.

Ετοιμαζομαι και αραζω στο κρεβατι με ενα σαλτο που πρεπει να λυγισε κανα δυο ταβλες. Η χριστινα δεν αργει να μπει, για καποιο λογο μολις μπηκε μου ξαναειπε το ονομα της χωρις εγω να ρωτησω Χμμμ; , και ορμηξε πανω μου λυγιζοντας αλλες δυο τρεις ταβλες (οποιος χοντρος μπηκε μετα πρεπει να γκρεμιστηκε), φιλωντας με στο λαιμο, στο στηθος και σιγα σιγα κατεβαινε προς τα μπουτια. Τα ματια και τα χερια μου ειχαν ηδη λοκαρει τα βυζια της, εκεινη τα πεταξε εξω απο το διχτυ, και ξεκινησε μια ισπανικη σε ημικαβλωμενο πεος, το οποιο μετα απο λιγα δευτερολεπτα τις εδινε κουτουλιες στο σαγονι οπως ανεβοκατεβαινε.

Χωρις να παρω χαμπαρι οτι εχει χωσει μια καποτα στο στομα της, μου την περναει ακαριαια με τα χειλη στο πουτσο, χωρις να προλαβω να αντιδρασω (για να ζητησω ακα), δεν γνωριζω αν το ελευθερο στοματικο το προσφερει μονο η αλλη η μιλφογκιλφ, ισως εγω δεν καταλαβα, οποτε δεν το εκανα θεμα, μιας και η πιπα που ηδη αρχισε να παιρνει η χριστινα ηταν ικανοποιητικη, μετριο μπουκωμα, ευτυχως χωρις δοντι, και χαιδεμα ολης της γυρω περιοχης. Ειχα αρπαξει τα βυζια και τα ζουπαγα με μανια, εχουν πολυ ωραια αισθηση, παροτι καθοδικης τασεως δεν ειναι μαλακα σαν αφρος, η ρωγες ανταποκρινονται γρηγορα στα "τσιμπηματα".

Με καβαλαει απο πανω με δικη της πρωτοβουλια, εγω χωνω τη μουρη μου και πνιγομαι στο στηθος της γραπωνοντας τον κωλο της για να δωσω ρυθμο στις βαθιες διεισδυσεις. Εκεινη βογκουσε ελαφρα και βαριανασαινε, η αισθηση στο μουνι της παντως δεν ηταν ιδιαιτερα στενη. Την ξαπλωνω με ενα γυρισμα, της ανοιγω τα ποδια, και την πλακωνω απο πανω για ενα αργου ρυθμου ιεραποστολικο, συνεχιζοντας να ρουφαω τα βυζια και το λαιμο της, εκεινη πλησιαζε το προσωπο της συνεχεια στο δικο μου αλλα εγω εκανα τον κινεζο, ανεβαζοντας ρυθμο. Η αισθηση μεσα της παρεμενε αδιαφορη, της εδωσα ενα γρηγορο πεταχτο φιλι στα χειλη για να ησυχασει, της πατησα μια σφαλιαρα στο μπουτι και της ειπα να στηθει στα 4. Καλο στησιμο, τροφαντος κωλος αλλα οχι χοντροκωλα, σαλιωνοντας το μουνι της τοποθετει τον πουτσο μου στη σωστη -για αυτην- τρυπα και βολευει ενα μαξιλαρι κατω απο την κοιλια της.

Υπερχουφτωσα κωλο μπουτια και βυζια, εκανα υπερανθρωπη προσπαθεια να χυσω σε αυτη τη σταση, ιδρωσα, πονεσαν τα γονατα μου, αλλα δεν γινοταν. Στο σαλονι ειχε βαβουρα, ξαπλωνω και ζηταω πιπα για τελειωμα, καμια βιασυνη και καμια δυσανασχετηση απτο γουρουνακι μου. Η πιπα του τελειωματος ηταν χειροτερη της αρχικης, η μαλακια ενδιαμεσα οταν επαιρνε ανασες ηταν ατσουμπαλη και την διορθωσα, μετα απο λιγα λεπτα με το ενα χερι στο βυζι και με το αλλο στο κεφαλι της να το πιεζω πανω στο πουτσο μου, εριξα τα φλοκια εντος της καποτας με πολεμικες κραυγες. Αφου στραγγιξα, ελευθερωσα το κεφαλι της Χριστινας, η τσατσα την φωναξε εκεινη την ωρα ακριβως, εκεινη με χαιρετησε, ντυθηκε και εφυγε για το σαλονι να χουφτωσει τους επομενους πελατες.

Η διαρκεια ηταν πανω απο 10 λεπτα και κατω απο 15, δεν θα κρατησω κακια στην υπηρεσια γιατι θα μπορουσε να ενοχλησει και νωριτερα και δεν το εκανε, και γιατι στο σημειο που φωναξε εγω ειχα ηδη αδειασει.
Συνολικα, η εμπειρια μου στον οικο ηταν θετικη, φαουλ το ελευθερο στοματικο που δεν εγινε (αν δεν παραννοησα το προγραμμα), το δωματιο το πετυχα στην καλυτερη κατασταση που θα μπορουσα να το πετυχω λογω αρχης της βαρδιας, και τελος και σημαντικοτερο, η Χριστινα δειχνει να ειναι φιλοτιμη χωρις να υπερβαλει στην προσπαθεια, αλλα και χωρις να βιαζεται ή να δυσανασχετει σε καποιο σημειο.
Αυτα. Καλη συνεχεια Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.213
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Sir Sexy, Paliotsarkadoros και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού