Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 134 10
Μπουρδέλα
216395
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Αγγέλα λοιπόν, ουκρανίδα, γύρω στα 30, ωραίο κορμί με πιασιματάκια, έκφυλο πρόσωπο. Από την πασαρέλα και μόνο άφησε πολλές υποσχέσεις - ήταν η 1η μου είσοδος σε οίκο, έχοντας καιρό να επισκεφθώ την περιοχή όμως πείστηκα άμεσα και δεν έκανα βόλτα.
Στον αγώνα πολύ ζεστή, χάδια, τριψίματα δεν άργησε πολύ να με ερεθίσει. Ωραίο στοματικό και συνεχής ενασχόληση με μπάλλες, στήθος, γενικά πολύ περιποιητική. Την άφησα να κάτσει πάνω μου για να έχω θέα τα ωραία της στήθη και έτσι λίγο μετά ήρθε το τέλος. Είχα σκοπό να πάρω cg σήμερα αλλά πέρασα τόσο καλά με την εν λόγω κορασίδα που μου έφυγε κάθε ιδέα. Δε μιλάει ελληνικά αλλά τα αγγλικά της είναι μια χαρά.
Η τσα ευγενική πιάσαμε κουβέντα αρκετή ώρα και ενώ περίμενα τη 2η κοπέλα (μια Σοφία) να την δω. Δεν δυσανασχετησε καθόλου που εφυγα για να δω και τι παίζει στο ισόγειο. Ο χώρος καθαρός και περιποιημένος για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Απόλυτα VFM συνεύρεση και σίγουρα θα τιμηθεί ξανά πριν επιστρέψω στα πάτρια εδάφη. Υγεία και καλά να περνάμε.
Στον αγώνα πολύ ζεστή, χάδια, τριψίματα δεν άργησε πολύ να με ερεθίσει. Ωραίο στοματικό και συνεχής ενασχόληση με μπάλλες, στήθος, γενικά πολύ περιποιητική. Την άφησα να κάτσει πάνω μου για να έχω θέα τα ωραία της στήθη και έτσι λίγο μετά ήρθε το τέλος. Είχα σκοπό να πάρω cg σήμερα αλλά πέρασα τόσο καλά με την εν λόγω κορασίδα που μου έφυγε κάθε ιδέα. Δε μιλάει ελληνικά αλλά τα αγγλικά της είναι μια χαρά.
Η τσα ευγενική πιάσαμε κουβέντα αρκετή ώρα και ενώ περίμενα τη 2η κοπέλα (μια Σοφία) να την δω. Δεν δυσανασχετησε καθόλου που εφυγα για να δω και τι παίζει στο ισόγειο. Ο χώρος καθαρός και περιποιημένος για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Απόλυτα VFM συνεύρεση και σίγουρα θα τιμηθεί ξανά πριν επιστρέψω στα πάτρια εδάφη. Υγεία και καλά να περνάμε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αγγέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Σε αντίθεση με τη Ραμόνα, που όπως διαβάζω, εξελιχθηκε περισσοτερο στο σταδιο τής ξεπέτας.
Την μελαχροινή τσατσά ειδες και συζητησες. Ειναι κοινωνική. Υπάρχει και μια κοντή γριά, η οποία χτυπάει πόρτα στο 7'. Να το υπενθυμίζουμε αυτο πάντα.
Δεν δυσανασχέτησε πού εξήλθες, διότι ισογειο και όροφος εχουν τον ιδιο ιδιοκτητη. Ενα και το αυτό δηλαδή.