Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 286 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
10.07.07 κατα της 11.00 το πρωι και πηφα κατ'ευθειαν στη μπαρμπαρα που ειχα ακουσει τοσα πολλα για τις υπηρεσιες τις.περιμενα στο σαλονι μαζι με αλλους 2 συναγωνιστες για να δουμε το κοριτσι.

η αλλοι 2 συναγωνιστες φυγαν οποτε μενωντας μονος την πλησιαζω και την ρωταω εαν ειναι η μπαρμπαρα.λεγοντας μου το ναι, λεω πολυ ωραια θα περασω. πληρωνω στην τυπηκη αλλα ευγενικη τσατσα και περναω μεσα.στο δωματιο περιμενα σχεδον κανα 10' χωρις να ειναι η μπαρμπαρα με καποιον αλλο πελατη, κανοντας βολτες στο σαλονι και μιλωντας στην γλωσσα της (νομιζα καποιες στιγμες οτι μιλαγε στο τηλ).μετα πολλα ερχετε το κοριτσι σεσα στο δωματιο και την ρωτασα τι εγινε και με αφησε να περιμενω...

μου ελεγε οτι ειναι ενας πελατης που εδω και παρα πολλυ καιρο ερχετε την βλεπει αλλα δεν μπαινει ποτε. ε! τις ειπα οτι του εχει παρει την καρδια και οτι πρεπει να ειναι πολυ καλη και τετοια , ενω αυτη καθονταν διπλα μου και χαιδευωντας τον π***** μου απαντουσε. μου εκανε παρα πολυ εντυπωση η ηρεμια μη βιασυνη και η γλυκητητα αυτης της κοπελας.

μετα προχωρισαμε σε π*** που δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα την κανει την δουλεια της με το παραπανω (και σε αυτο το σημειο δωθηκε χρονος που δυσκολα συναντας σε σπιτια).μετα με ρωτησε πια σταση θελω και της ειπα να κατσει κατω οπου η θεα απο πανω ειναι πολυ καλη μιας βλεπεις τα υπεροχα στηθοι και το ξυρισμενο μ**** με την λεπτη γραμμουλα που εχει αφησει.βλεπωντας οτι ερχετε σιγα σιγα στο τελος την γυρναω στα 4 οπου μετα απο 1' σε πισσοκολητη σταση της λεω οτι θελω να παρω την πισω τρυπουλα της.δεν το αρνηθικε αλλα με το τροπο της δεν μου την εδωσε.

παιδια δεν μπορουσα να μπω με τιποτα. αφου καποια στιγμη την ρωτησα εαν σφιγκετε ? και βεβαια μου ειπε οχι αλλα καταλαβα οτι εβαλε και αυτη το χερακι της.

τελος παντος λεω, μην χαλασω την στιγμη τον βαζω παλι μεσα στη κατω τρυπουλα οπου τελειωσα.

φευγωντας απο το δωματιο της λεω οτι περασα καλα και οτι θα ξαναερθω και με κοιταξε με βλεμα ολο νοημα και μου λεει, "την αλλη φορα θα παρεις και κολο"....!!!!!

ειναι μια παρα πολυ περιπτωση για εμενα μιας και ειναι απο τα πιο ευγενικα και χαλαρα κοριστια που εχω γνωρισει, δεν ξερω εαν επεσα στην περιπτωση μιας και δεν ειχε καθολου κοσμο η περιοχη αλλα μου αρεσε.

για το εαν θα ξαναπαω δεν τιθετε λογος.η παρασταση εχει και 2ο μερος...

καλη συνεχεια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
3.000
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού