Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 35 10Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εχτες κατα τις 8 περασα απο το σπιτι ανοιγω μπουκαρω,δεν ειχε κινηση μεσα βγαινει η κυρια για τας υποδοχας με αναγνωριζει ρωταω ποια και μου λεει ΒΑΝΕΣΑ,παει να φωναξει δεν χρειαζεται λεω μπαινω στο δωματιο πληρωνω το παραβολο των 20 γδυνομαι και περιμενω μετα απο 5,6 λεπτα σκαει το μελαχρινακι την εκοψα η οτι βαριοτανε η οτι ηταν στραβωμενη αρχιζουν οι σχετικες φιλοφρωνησεις και αρχιζει τα δικα της επειδη πλεων την ξερω οταν διαπιστωνω οτι βρισκεται σε αυτην την κατασταση δεν κανω και πολλα πολλα με τα χερια μου αυτη τριβοτανε εκανε τα δικα της ασχοληθηκε με των ανταρτη καμποσο,πως θες μου λεει αν θες και δεν βαριεσαι ελλα απο πανω την αφηνω και με γαμαει για κανα 5λεπτο και τα φλοκια στην καποτα,αυτο ηταν καθησε λιγο με χαιδεψε φιλακι στο μαγουλο και αντε γεια.Το σπιτι καθαρο νομιζω απο τα πιο καθαρα που παιζουν,εχω μηχανακι αρα ευκολη προσβαση,για το Βανεσακι, πηγαινω οποτε μπορω και πιστευω οτι ειναι καλη προταση αν και ειναι με τους καιρους της αλλα οταν συνηθισεις καποια αγνοεις με πιο μεγαλη ευκολια τα κακως κειμενα που μπορει να παρουσιαστουν κατα καιρους θα ξαναπερασω να την ξαναδω οποτε μπορω καλημερα σε ολους
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού