Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 120 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μια μεγάλη περιήγηση στους οίκους σε Φυλής Λιοσίων και Μεταξουργείο η ανάγκη να γλύψω γυναικείες πατούσες με έφερε και στην περιοχή. Ευγενέστατη η τσατσα, μου παρουσιάζει την Ίρις. Ψηλή μελαχρινή όμορφη μιλφ ελληνίδα. Βλέπω όμορφη πατούσα με βαμμένα κόκκινα νύχια και λέω φτάνουν οι βόλτες ας μπω. Δίνω το 20€ με θερμομετραει και με οδηγεί στο δωμάτιο
Το δωμάτιο από τα πιο καθαρά που μπορεί κανείς να συναντήσει στα 20€. Ντους καθαρη πετσετα παντόφλες.
Μετά από λίγο έρχεται η Ίρις. Της λέω ότι δεν θέλω σεξ αλλά να σου γλυψω τα πόδια και να με τελείωσεις. Τα πελματά της καθαρά και από τα πιο απαλά που βρίσκει κανεις. Ξαπλωσε στο κρεβάτι, εγώ της έγλυφα την πατούσα και με την άλλη πατούσα της μου χάιδευε τα @@. Αλλαγή για να γλύψω και τη δεύτερη πατούσα. Εξίσου απαλή και πεντακάθαρη απο κάτω με όμορφα δάχτυλα και ωραίες φλέβες από πάνω. Μιας και δυσκολευόμουν να τελειωσω με παρότρυνε να πάρω το χρόνο μου και να μη βιαστώ. Μετά από λίγο με πιο έντονο γλύψιμο ποδιων από μερους μου και πιο έντονο χάιδεμα στα @@ από μέρους της τελειώσα στα πόδια της. Έκανα ντους και πήρα το δρόμο για το σπίτι έχοντας την αίσθηση της πατούσας ακόμη στο πρόσωπο μου.
Για σεξ δεν ξερω, αλλα για όποιον συναγωνιστή ποδολάγνο ενδιαφέρει να γλύψει απαλές και καθαρές πατούσες από μία μιλφ με εξαιρετική συμπεριφορά που απολαμβάνει να της γλύφουν τα πόδια και δε σε «κομπλαρει» ούτε σε κοιταει σαν εξωγήινο η κοπέλα είναι must. Δουλευει Δευ-Τετ-Παρ-Σαβ από τις 18:00 μέχρι αργά το βράδυ.
Καλη απόλαυση πατούσας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2021
Όνομα κοπέλας
Ίρις
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
538
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ninio, Reuzel, alpula και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2021
Εεεφυγααααα!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1