Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Που λέτε βράδυ Σαββάτου είπα να πάω για του κουνέλι που το λένε Ράνια αλλά κλειστά! Είχα καιρό να πάω Τζώρτζια! Και αφού δέησε και ήταν ανοιχτά πήγα! Τζώρτζια κλασικά τρελό μουνί με πολλά ταττού, κορυφαίο πουτανοπάπουτσο, όχι τα κλασικά που βλέπεις σ όλες! Μιλούσε αβέρτα με τον γκόμενο στο τηλ μέσα στη γλύκα και το νάζι και μετά από κανα 2λεπτο βγήκε έξω! Εκει τσατσά έχει? Δεν έχω δει ποτέ ρε σεις! Τέλος πάντων μπαίνω δωμάτιο, έρχεται! Οκ τα προφανή είναι κορμάρα κωλάρα αν και για μένα ίσως να θελε κανα κιλό παραπάνω γιατί οι γωνίες στο πρόσωπό της παράγιναν (οκ ίσων ιδιοτροπία μου)! Κάποια χαλαρά προκαταρκικά και πέρασμα καπότας! Κατέχει την τέχνη της πίπας! Δυνατή έντονη με στοιχεία deep throat! Λίγο reverse από πάνω μου για να βλέπω αυτή τη φοβερή πλάτη με τα ταττού και την κωλάρα! Το μουνί της κατάπινε τον πούτσο μου με αυτήν να δίνει ρέστα στο πάνω κάτω!
2η στάση στα 4 όπου και έπεσε σφυροκόπημα του θανατά! Της τον έβαλα, έμεινα ΟΛΟΣ μέσα να πιάσω πάτο, άρχισα σιγά σιγά μέσα έξω και άρχισα να επιταχύνω όλο και περισσότερο! Της είχα γραπώσει το κωλομέρι με το ένα χέρι ενώ με το άλλο πότε της χούφτωνα τα βυζιά και πότε την κρατούσα από τον ώμο! Το τέλος με βρήκε να την γαμάω σαν τρελός με εμένα σχεδόν να την έχω σηκώσει λίγο στον αέρα κρατώντας την από τη λεκάνη, σχεδόν έτοιμος να ουρλιάξω όπως οι λύκοι έχωντας το κεφάλι μου τεντωμένο να κοιτάει ταβάνι και κάθε μου μυική ομάδα στην τσίτα!

Ποιό το κακό? (λέμε τώρα) Το απλό της πρόγραμμα με κάνει να "χαλιέμαι"! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ αλλά...να κατέχει έτσι το τρομπόνι και να μην κάνει ξεσκούφωτο Κρίμα Να χει κώλο ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ και να μην τον δίνει! Κρίμα Για μένα η Τζώρτζια είναι κάργα ανάφτρα! Θα μου πεις κακό είναι αυτό? Τι εννοώ: στο τέλος να την σκέφτεσαι πως θα κανε το ένα το άλλο κτλ και καταλήγεις να τον παίζεις και να πας πάλι για να πάρεις το ίδιο flat μενού κτλ! Για μένα αυτό είναι μια παγίδα που σε κάνει να κολλάς και να μην περνάς όσο καλά θα μπορούσες σε μια μπουρδελότσαρκα! Πείτε με μαλάκα αλλά μετά από χρόνια στη γύρα πάντα θα βάλω υπηρεσίας παρά εμφάνιση και δεν είμαι fan του απλού αποστειρωμένου!
Να περνάτε καλά! Γαμώ το καλοκαίρι γαμώ τον μεσημεριανό ήλιο! Λευτεριά από τη ζέστη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζώρτζια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος