Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γεία και χαρά! Καλό μήνα! Δύο Γαμήσια μέσα στο Π/Σ/Κ και αυτό ήταν το πρώτο μου...
Παρασκευή πρωί και ήμουν Εθνική στο Μεταξουργείο! Η ουρά ΔΕΝ πήγαινε, η ζέστη αφόρητη για πρωι! Καθόμουν σαν το μαλάκα έξω από την τράπεζα με μπροστά μου 10+ να περιμένουν με ραντεβού να μπουν μέσα! Έβλεπα σιγά σιγά κορίτσια και τσατσάδες να πηγαίνουν προς τις δουλειές τους! Το μάτι μου πήγε προς Κολωνού και τι φωτάκια είναι ανοιχτά. Μπροστά μου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων...
Με σπαρακτικό ύφος τους ρώτησα αν μπορούν να θυμούνται ότι ήμουν πίσω από αυτούς το ίδιο ρώτησα και τη δύστροπη χοντρή κυρία πίσω μου γιατί....(μουφάααααα): "Το μωράκι μου 11 μηνών είναι σπίτι με τη γιαγιά η οποία ξεχνάει, μήπως έχει μείνει το θερμοσίφωνο ανοιχτό και γίνει καμιά ζημία, αχ σας παρακαλώ και έχω πάρει άδεια από τη δουλειά μόνο μια ώρα!" Με το μηχανάκι είναι 15 λεπτά από δω το σπίτι μου, θα ρθω πίσω ΣΙΦΟΥΝΑΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
Το φάγανε ρεεεεε!
Κόβω από Ιάσωνος και πάω με τη μια Κολωνού 27 Α.
Πρωί δούλευε μια Μπέλα ΡΟΥΜΑΝΑ που έχω ξαναδεί! Πραγματικά καλό μωρό Μέτριο ύψος κορμί λαμπάδα, μαλλί μακρύ μαύρο ίσιο, νορμάλ βυζί όχι μεγάλο! Μπαίνω βουρ δωμάτιο!
Δεν είχε κόσμο 9.40 το πρωί! Ήρθε γρήγορα! Μαζεμένο κορίτσι. Λίγα λόγια και καλά! Προκαταρκτικά δεν είχε το μενού! Με βρήκε με το κοντάρι σχεδόν όρθιο. Με ελάχιστα χάδια σε σώμα έβαλε καπότα και άρχισε μια τυπική πίπα με λίγο παραπάνω χέρι! Ούτε να κλαις ούτε να πετάς από χαρά!
Έβλεπα ότι το κορίτσι είναι τυπικό και ψυχρό, έτσι και αλλιώς είναι ΟΜΟΡΦΟ και σχεδόν όλες οι όμορφες ειδικά Μετάξι δουλεύουν με την εμφάνιση και μόνο! Έτσι με κανά 2 χαλαρά βρωμόλογα τύπου dirty talk και με κολακείες κοίταξα να το φτιάξω (λέμε τώρα)! Κάτι έπιασε!
Στα 4 άρχισα ένα καλό γαμήσι με το μουνί της να ναι στενό, ποιος να ξέρει ίσως και να μουν ο πρώτος της μέρας! Όλο μέσα και έξω, με έντονο ρυθμό! Την άλλαξα στάση και σε Ιεραποστολικό όπου και πάλι δεν έκλεβε άρχισα πιο έντονο γαμήσι! Εκεί για πρώτη φορά είδα σημάδια ζωής από τη νεαρά, κάπως να ζορίζεται, να σφίγγει την κοιλιά της και το μάτια της! Έκοψα σε ρυθμό και έμπαινα βαθιά στη μούνα της, την έσκαβα! Εκεί άκουσα την ανάσα της να βαραίνει! Κάπως έτσι τέλειωσα με αυτή τη μικρή σέξυ παγοκολώνα να με χαιρετάει να κάνω και εγώ το ίδιο! Πήγα πάλι πίσω τράπεζα όπου με ρώτησαν αν όλα ήταν καλά στο σπίτι! Τους ευχαρίστησα πολύ και τελικά ξέμπλεξα και με την τράπεζα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
94
Likes:
11.010
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Νταης, dourosladers, Accountant και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2021
Ωραίος! Και τράπεζα και πρωινό, άξιος!
review reaction 2 EvilPlasma
01 Αυγούστου, 2021
Από τις πιό παλιές της περιοχής. Ηδη έκλεισε δέκα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή. Τριάντα και βάλε πλέον η ηλικία της.
Θα μπορούσε να 'χε μαζέψει πολύ "χαρτί", αλλά ο θεός της έδωσε μόνο εμφάνιση, αλλά από μυαλό κουκούτσι.
review reaction 1 Borgia21
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2