Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 301 10
Μπουρδέλα
540844
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με τα πολλά που είχα διαβάσει και τόσες φορές τσάρκα στα σημεία εκεί κάτω ήταν μονόδρομος η Τάνια.
Η τσα2 με το που μπήκα στο σπιτάκι με έβαλε σαλόνι γιατί ήταν απασχολημένες.
Την ρώτησα αν είναι η Τάνια και η απάντηση θετική.
Σε πέντε λεπτά αργότερα βγήκε η Τάνια.Πληρωσα και πέρασα στο δωμάτιο αριστερά.
Μπήκε μέσα και ξεκίνησε μια πίπα φοβερή υγρή όπως θέλω.Το μόνο ότι κρατούσε το πουτσο με το χέρι αλλά το έβγαλε μετά.Ισως αν δεν της το πεις να τελειώσεις εκεί.Λιγο το βαθύ τσιμπούκι της λίγο το χέρι παραδίδεις.
Πέρασμα ομπρέλας και πήδημα σε δύο στάσεις.Πρωτα στα τέσσερα που εντάξει δε βολεύει και πολύ.Και μετά κανονικά να βλέπω τα μάτια της και τη δοτικότητα που έχει.Εκει παρέδωσα.
Να πω ότι μου είπε ότι κάνει τελειωτικό με πίπα άμα θέλεις.Δηλαδη από ότι κατάλαβα πολλοί παίζει να τελειώνουν με τσιμπούκι και ούτε καν στην πράξη.
Γενικά τίμια επιλογή για θέμα υπηρεσιών.Επιασε τόπο το εικοσαρι.
Η τσα2 με το που μπήκα στο σπιτάκι με έβαλε σαλόνι γιατί ήταν απασχολημένες.
Την ρώτησα αν είναι η Τάνια και η απάντηση θετική.
Σε πέντε λεπτά αργότερα βγήκε η Τάνια.Πληρωσα και πέρασα στο δωμάτιο αριστερά.
Μπήκε μέσα και ξεκίνησε μια πίπα φοβερή υγρή όπως θέλω.Το μόνο ότι κρατούσε το πουτσο με το χέρι αλλά το έβγαλε μετά.Ισως αν δεν της το πεις να τελειώσεις εκεί.Λιγο το βαθύ τσιμπούκι της λίγο το χέρι παραδίδεις.
Πέρασμα ομπρέλας και πήδημα σε δύο στάσεις.Πρωτα στα τέσσερα που εντάξει δε βολεύει και πολύ.Και μετά κανονικά να βλέπω τα μάτια της και τη δοτικότητα που έχει.Εκει παρέδωσα.
Να πω ότι μου είπε ότι κάνει τελειωτικό με πίπα άμα θέλεις.Δηλαδη από ότι κατάλαβα πολλοί παίζει να τελειώνουν με τσιμπούκι και ούτε καν στην πράξη.
Γενικά τίμια επιλογή για θέμα υπηρεσιών.Επιασε τόπο το εικοσαρι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Fotis k.
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2021
Καλημέρα θυμάσαι περίπου ημερομηνία που πέτυχες την Τάνια. Γιατί ξέρω ότι έχει πάει διακοπές,ευχαριστώ.
dinamitisc5
31 Ιουλίου, 2021
Καλημέρα θυμάσαι ημερομηνία που πέρασες με την Τάνια γιατί ξέρω οτι είναι σε διακοπές.
dinamitisc5
01 Αυγούστου, 2021
No. Tania now work
G
Grigorii
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3