Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Υπηρεσία με το που μπαίνει πελάτης πάντα λέει πως οι μοντελέ φωτογραφίες στον τοίχο είναι πραγματικές τις κοπέλας. Και είναι πιθανότατα αλήθεια μιας και πρόκειται για λίγο παλαιότερες φωτογραφίες και όχι κορυφαίου επιπέδου αλλά δείχνουν μια πραγματικά όμορφη γυναίκα.

Έχοντας μείνει με τον δαυλό στο χέρι από την είσοδο μου σε προηγούμενο οίκο και αφού δεν βρήκα κάτι άλλο που να μου κάνει click για απόψε είπα να την δοκιμάσω μιας και είναι αξιόλογης εμφάνισης, αντικειμενικά, κοπέλας, δεν την λες ακριβώς μοντέλο, είναι σχετικά αδύνατη αλλά όχι size 0, είναι λίγο κάτω του μετρίου σε ύψός (για εμένα καλό για τους μοντελοπνίχτες όχι) Προσωπάκι καλό αν και μάλλον λίγο κουρασμένο για την ηλικία της.

Εδωσα κόκκινο εισιτήριο και πέρασα με σκοπό (μιας και αργώ πολύ ) αν δεν βγεί φόλα να συνεχίσω.
ήρθε στο δωμάτιο με σαγιονάρες κι ένα στριγκακι το οποίο έβγαλε αμέσως, μου άρεσε που είχε σημάδια από το μαγίο της που προφανώς φόραγε και πάνω και κάτω ενώ έκανε ηλιοθεραπεία.
Το βυζάκι 2αράκι βίαια και χαλαρό, απαλό στην αφή και το άγγιγμα.
Μου είπε οτι κάνει ακά , της είπα προτιμώ με και ψιλοχαμογέλασε, ίσως η μόνη στιγμή που το έκανε.
Ξεκίνησε μια πάρα πολύ καλή πίπα αρκετά υγρή χωρίς και έντονες κινήσεις γλώσσας και κεφαλιού. Σε λίγες σπάνιες στιγμές πέρναγε και λίγο τα μπαλάκια. Όσο περισότερο μου σηκωνόταν τόσο πιο έντονα κουνούσε το κεφάλι. Χέρι χρησιμοποιούσε ελάχιστα εώς καθόλου, και προς τιμήν της και στις μπάλες πολύ λίγο (δεν έκανε το κλασσικό που κάνουν ορισμένες, προσπαθώντας να σε ξεπετάξουν κι ας μην ήξερε οτι σε εμένα ούτε αυτό πιάνει).
Όσο συνέχιζε την πίπα έβγαζε και κάποια λίγα ελάχιστα εφά, σιγά σιγά μου έφερε και τα πόδια σε θέση να μπορώ κι εγώ να της χαϊδεύω το μουνάκι (κάποια στιγμή με ενημέρωσε όχι δάχτυλα μέσα αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν για αρκετή ώρα πριν χαλαρή δεν ήταν από τις νευρικές που όταν πας να πλησιάσεις πετάγονται)
Μετά από αρκετά λεπτά πίπα με ρώτησε αν θέλω σεξ και μετά να συνεχίσουμε και πάλι. Την ρώτησα αν κουράστηκε, είπε όχι , οπότε της είπα να συνεχίσει με την πίπα. Κατάλαβα ότι άρχισε να κουράζεται όμως από το γεγονός ότι άρχισε να βάζει πολύ δόντια. Με το που της είπα όμως όχι δόντια αμέσως συμμορφώθηκε με την παραγγελία και συνέχισε πάλι με απαλούς ρυθμούς.
Η υπηρεσία χτύπησε ακριβώς στο 10λεπτο. της είπα ότι θέλω να ξανάρθει και τις έδωσα άλλα 2 κόκκινα.
Με ανησυχία μου είπε πως έχει άλλο ένα δωμάτιο αν θα μπορούσα να περιμένω 10 λεπτά.
Είπα φυσικά αφού έχει σειρά ο άλλος.
Όταν ξανάρθε ξεκίνησε πάλι πίπα για άλλη μια φορά υγρή (χωρίς κάν να έχει την ανάγκη να φτύνει, η υγρασία ήταν καθαρά μέσα στο στόμα).
Παρατήρησα ότι ήταν πάρα πολύ καθαρή και μυρωδάτη παντού, μου δημιουργήθηκε η διάθεση που δεν έχω συχνά ειδικά στο μεταξουργείο, για 69. Οταν όμως της το ζήτησα είπε ότι δεν κάνει.
Μετά από αρκετή ώρα πίπα της ζήτησα να ανέβει από πάνω και ήρθε πολύ πρόθημα εναλλάσσαμε ρυθμούς πότε να κινείται αυτή που είχε γρήγορο ρυθμό από πάνω μού , πότε εγώ με τους δικούς μου αργούς ρυθμούς από κάτω της. Λίγο μετά είπαμε να αλλάξουμε θέση οπότε δοκιμάσαμε και λίγο στα 4 όπου και πάλι ήταν δεκτική σε διάφορους ρυθμούς.
Σαν παππούς που είμαι κουραστικά και διέκοψα για λίγο και αυτή μου έβγαλε το προφυλακτικό νομίζοντας οτι τελείωσα μιας και είχα και ίχνη από προ σπερματικά υγρά.
Όταν της είπα οτι δεν τελείωσα και ήταν απλά ίχνη ,και το είδε και μόνη της, αμέσως πήγε να φέρει νέο προφυλακτικό.
Της είπα οτι δεν χρειάζεται, έτσι κι αλλιώς είχα κουραστεί, είχαμε ήδη συμπληρώσει και τα 20 λεπτά μας.
Ανταλλάξαμε ευχαριστίες και καληνύχτες.

Σε γενικές γραμμές μια πολύ τίμια εργάτρια, αν και στο social είναι αρκετά μηχανική. Αξιόλογης εμφάνισης κτλ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2021
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
3.790
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, alpula, Borgia21 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2021
Σέ εμένα πάντως ήταν πολύ ξενέρωτη καί σπαστική. Δέν σημαίνει ότι έτσι φέρεται πάντα.
Στά θετικά ότι μέ έκανε νά ολοκληρώσω χειροκίνητα καί ότι δέν χτύπησαν πόρτα στό 7'.
Άλλη φορά πού πέρασα η τσατσά έδιωχνε τούς Πακιαστανούς, λέγοντας "only Greek there". Θετικό άν ισχύει.
review reaction 1 Paliotsarkadoros
01 Αυγούστου, 2021
Διάβασα την κριτική σου αξιότιμε συναγωνιστή. Και δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι. Κι εγώ ως κρύα την έχω στον τίτλο. Είναι απλά θέμα απόψεως αναγκών αλλά και φάσης τόσο που είμαστε, τόσο εμείς, όσο και που είναι η κοπέλα. Σε σχέση με αυτήν που είχα πάρει νωρίτερα το ίδιο βράδυ και μου έφαγε τον ήδη υποδιπλασιασμένο χρόνο σε κολακείες αντί για έργα. Η ψυχρότητα της στο social ήταν για εμένα κέρδος σε χρόνο πράξης. Αν υπήρχε βαθμολογία για το GFE Rating της συγκεκριμένης το 2 θα ήταν πολύ επιεικές.
Αλλά δεν μπορώ να μην της αναγνωρίσω πως ήταν ψυχρή μεν, επαγγελματίας και εργατική δε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2