Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571439
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
καλησπερα σε ολα τα τσακαλια.
προσπαθωντας να περασω οσο το δυνατον πιο καλα μπορουσα και χωρις βαρεμαρα την συγκεκριμενη
βραδια πηρα την μεγαλη αποφαση να κατεβω στο ρομαντικο και γεματο ωραιες εικονες κεντρο των Αθηνων
μας μεχρι που το κυμα και ο ανεμος με εριξαν στην φιλοξενη παντα πορτα του συγκεκριμενου οικου.
η πολυ ευγενικη υπηρεσια μου ανακοινωσε το ονομα του κοριτσιου και το προγραμμα τιμες κτλ.
πολυ ομορφο κοριτσι οπως και σαλοναρισμα επισης καυλωτικο με το κοριτσι να εχει βαλει χερια
μεσα στο μποξερακι και να μου τον παιζει πολυ εντονα.
εδωσα το μπλε εισιτηριο περασα εντος με μπολικες υποσχεσεις απο την υπηρεσια οτι θα περασω
σουπερ.
το κοριτσι ηρθε στα καπακια χωρις καμια καθυστερηση με μωρομαντηλα προφυλακτικα
ανα χειρας και με πολυ ωραια διαθεση για παιχνιδι.
με ρωτησε αν θελω ακαποτη πιπα της ειπα ναι και στρωθηκε στην δουλεια.
παρα πολυ ωραιο ακαποτο με περασμα απο μπαλες γλυψιμο,φτυσιμο παιχνιδι τρελο.
ηρθε η ωρα για να μπω μεσα της περασμα προφυλακτικου και σταση ιεραποστολικη.
χτυπηθηκαμε για κανενα 10λεπτο χωρις σταματημο με εμενα να την γλυφω λαιμο βυζια και περιξ
και η καταθεση ηρθε με εμενα να βγαζω μια ελαφρια πνιχτη κραυγη ικανοποιησης...
βγηκα απο μεσα της νοιωθοντας να φευγουν απο την πλατη μου 50 κιλα φορτιο. την ευχαριστησα
για την πολυ ομορφη παρουσια και συμμετοχη της με εκεινη να μου λεει οτι απο καπου με ξερει
και οτι δουλευει συνηθως πρωινα αν θελησω να ξαναπαω πραγμα που εννοειται οτι θα γινει.
συνεχισα την πορεια μου στα κακοφημα στενα της περιοχης αναζητωντας την ηδονη...
συνεχιζεται..................
προσπαθωντας να περασω οσο το δυνατον πιο καλα μπορουσα και χωρις βαρεμαρα την συγκεκριμενη
βραδια πηρα την μεγαλη αποφαση να κατεβω στο ρομαντικο και γεματο ωραιες εικονες κεντρο των Αθηνων
μας μεχρι που το κυμα και ο ανεμος με εριξαν στην φιλοξενη παντα πορτα του συγκεκριμενου οικου.
η πολυ ευγενικη υπηρεσια μου ανακοινωσε το ονομα του κοριτσιου και το προγραμμα τιμες κτλ.
πολυ ομορφο κοριτσι οπως και σαλοναρισμα επισης καυλωτικο με το κοριτσι να εχει βαλει χερια
μεσα στο μποξερακι και να μου τον παιζει πολυ εντονα.
εδωσα το μπλε εισιτηριο περασα εντος με μπολικες υποσχεσεις απο την υπηρεσια οτι θα περασω
σουπερ.
το κοριτσι ηρθε στα καπακια χωρις καμια καθυστερηση με μωρομαντηλα προφυλακτικα
ανα χειρας και με πολυ ωραια διαθεση για παιχνιδι.
με ρωτησε αν θελω ακαποτη πιπα της ειπα ναι και στρωθηκε στην δουλεια.
παρα πολυ ωραιο ακαποτο με περασμα απο μπαλες γλυψιμο,φτυσιμο παιχνιδι τρελο.
ηρθε η ωρα για να μπω μεσα της περασμα προφυλακτικου και σταση ιεραποστολικη.
χτυπηθηκαμε για κανενα 10λεπτο χωρις σταματημο με εμενα να την γλυφω λαιμο βυζια και περιξ
και η καταθεση ηρθε με εμενα να βγαζω μια ελαφρια πνιχτη κραυγη ικανοποιησης...
βγηκα απο μεσα της νοιωθοντας να φευγουν απο την πλατη μου 50 κιλα φορτιο. την ευχαριστησα
για την πολυ ομορφη παρουσια και συμμετοχη της με εκεινη να μου λεει οτι απο καπου με ξερει
και οτι δουλευει συνηθως πρωινα αν θελησω να ξαναπαω πραγμα που εννοειται οτι θα γινει.
συνεχισα την πορεια μου στα κακοφημα στενα της περιοχης αναζητωντας την ηδονη...
συνεχιζεται..................
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€