Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη στη πρώτη βάρδια , συναγωνιστής αναφέρθηκε στη Ραμόνα , αφού διασταύρωσα ότι πρόκειται για το παλιό μου στανταράκι μετά από τσάρκα Φυλής και Φωκαίας κατέφθασα εδώ .Εκτός από τη Ραμόνα επέστρεψε και η Σοφία με το άχαρο σαλονάρισμα η Ραμόνα σε δωμάτιο , περίμενα κάνα 20λέπτο μέχρι να βγει να τη δω , ήρθε στο σαλόνι και έπαθα ένα οπτικό σόκ!!! Έχει ανοίξει το χρώμα τον μαλλιών της , το σώμα της έχει χαλαρώσει ,έχει βάλει λίγα κιλάκια ενώ και στο πρόσωπο ήταν σα να πρόσθεσε ξαφνικά 5 χρόνια , αλλιώς τη θυμόμουν τη τελευταία φορά που την πήρα , προς θεού δεν έχει γίνει μπάζο αλλά καμία σχέση .

Βέβαια εννοείτε ότι πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα άλλο ένα σχεδόν 20λέπτο μίας και είχε και άλλο δωμάτιο πριν από μένα . Κλασσικά χτύπησε με το χέρι της την πόρτα πριν μπει και στη συνέχεια εισήλθε στο δωμάτιο , σα να μη πέρασε μια μέρα , με πλησίασε και άρχισε τα γλωσσόφιλα , έσκυψε μπροστά μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , κλασσικά τον έβαζε βαθιά στο στόμα της και έμενε μέχρι να μην μπορεί να πάρει ανάσα και ξανά μανά το ίδιο , διάλειμμα για γλείψιμο αρχιδιών και στη συνέχεια κλασσικά με δική της προτροπή mouth fuck , έπιανε με τα χέρια της τα χεριά μου και με προέτρεπε να της πιέζω το κεφάλι , όλο αυτό το σκηνικό που ήταν σα να είναι copy paste κάθε παλιότερης(συνολικά 9) συνεδρίας μας κράτησε περίπου 8 λεπτά .

Της έβγαλα τα εσώρουχα και της είπα να στηθεί στην άκρη του κρεβατιού , γονάτισα από πίσω της και άρχισα να γλείφω τόσο το μουνάκι της όσο και την κωλοτρυπίδα της , μου έκανε νόημα να σταματήσω , ξάπλωσε ανάσκελα άνοιξε τα πόδια της και με προσκάλεσε να συνεχίσω ενώ αυτή τσίμπαγε τις ρόγες της και έβγαζε ηδονικές κραυγούλες .

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση με αυτήν από πάνω όπου δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα τα έκανε όλα αυτή , με δική της πρωτοβουλία στήθηκε στα τέσσερα , καλό στήσιμο , δυνατό πισωκολλητό όπου αντέχει ενώ αποζητά και κωλοσκάμπιλα , ξανά με δική της πρωτοβουλία την πήρα πισωκολλητά στα όρθια με αυτή να στηρίζεται στον τοίχο , τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου έγινε ο χαμός από τα συνεχή γλωσσόφιλα αλλά και από χαστουκάκια στο πρόσωπο της , το τελείωμα έγινε εννοείτε στο πάντα υπερπρόθυμο στοματάκι της .

Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 22 λεπτά , χωρίς καμία ενόχληση όπως σχεδόν πάντα σε αυτόν τον οίκο και βέβαια χωρίς καμία βιασύνη από πλευράς της . Έχει αλλάξει εμφανισιακά αλλά σε συμμετοχή και πρωτοβουλίες παραμένει όπως την ήξερα ενώ το σήμα κατατεθέν της το deep throat και το mouth fuck παρέμεινε αναλλοίωτο . Σίγουρα θα την ξαναπάρω ,όπως σίγουρα θα την πάρω και παρτούζα μαζί με την Αγγέλα αν τις πετύχω μαζί γιατί δουλεύουν με διαφορετικές παρτενέρ , αλλιώς κάνα μεσημεράκι που έχει λιγότερη δουλεία θα της πώ να κατέβει κάτω που δουλεύει η Αγγέλα να τίς πάρω εκεί στο δεξιά δωμάτιο .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, spipis71, Επιρρεπής και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2021
Παρά πολύ καλή κριτική,
κ γενικά είναι εξαίρετο συγκεκριμένα εσύ το τι προσφέρεις καθημερινά στην ιστοσελίδα!
Για την Ραμονα τώρα αναρωτιέμαι..σίγουρα είναι καλή..ζει για το γαμησι αλλά θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο xtreem πέρα από τα συνηθισμένα..
οπως τελειωτικό στο πρόσωπο ή κ κατάπτωση, σαν αυτά που βλέπουμε στις επιμορφωτικες ταινίες..
review reaction 1 n.smirni76
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1