Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Απογευματινή βόλτα στην Ιωαννίνων και κατέληξα στην Κρίστι που δουλεύει στο ισόγειο.Μου θύμισε την ρωσική σχολή τρομάρα μου και κατέθεσα ένα 20ρικο για να κάνω το κέφι μου.Μετα από κάνα τέταρτο ήρθε καθώς πριν από εμένα είχε δωμάτιο.Μπαινει μέσα με καλή διάθεση αλλά δυστυχώς δεν δέχτηκε το παιχνίδι στα όρθια.Φαουλ για μένα προσωπικα αυτό.Καθομαστε στο κρεβάτι και μου παίρνει μια ακαποτη πιπα καλή για τα γούστα μου και από αρχιδια πέρασε αλλά δεν ασχολήθηκε και πολύ.Προσπαθησα για γλωσσοφιλα αλλά η πονηρή έβγαζε συνεχώς την γλώσσα της πολύ έξω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα κανονικό γλωσσοφιλο πάρα μόνο ένα υποτιποδες φιλί.Τι να πω έλεος.Για να τελειώνουμε γιατί η όλη φάση μαζί της δεν μου άρεσε καθόλου την έστεισα στα 4 όπου μετά από λίγο την εχυσα.Ηταν ένα γαμησι που δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου δεν πήρα αυτό που περίμενα από μια Ρωσίδα μιλφ με πολλά καταγεγραμενα χιλιόμετρα στο κοντέρ και η λέξη απογοήτευση περιγράφει την εμπειρία μου εγώ εννοείται πως δεν θα την ξαναπάρω και δεν την προτείνω.Καλα που υπάρχει και η Αναστασία σε αυτό το σπίτι.Ελπιζω οποίος πάρει την συγκεκριμένη κοπέλα στο μέλλον να μην βιώσει μαι εμπειρία σαν και την δική μου αλλά να περάσει καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κρίστυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!