Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 162 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γεια και χαρά σε όλους! Πέμπτη σήμερα και ύστερα από μια μικρή βόλτα μιας και δεν χρειάζεται να χαζολογάμε μέσα στον ήλιο είπα να ξεφορτώσω τις πρωινές μου καύλες στην Αλίσια!
Έχει για μένα προσωπικά πολύ ωραίο μαλλί, βυζάρες που λυγίζουν από το βάρος, φυσικό πράμα δηλαδή και γλυκιά φάτσα! Κορμί έχει νορμάλ και σίγουρα αν γυμναζόταν θα ταν 2σκαλιά πάνω.
Πάντα με έπειθε να περάσω μαζί της αλλά πάντα ήθελα είτε κώλο είτε τη Ράνια! Κατσικογάμης
Τέλος πάντων σήμερα το πήρα απόφαση να περάσω μαζί της! Κόσμος δεν βόλταρε, το κορίτσι ήρθε γρήγορα στο δωμάτιο το οποίο ήταν ομολογουμένως μικρό! Λίγα λογάκια, λίγα χαδάκια κάποια χάδια στο κορμί με κάποια υποτυπώδη φιλάκια στο κορμί! Μετά έφερε τις βυζάρες της στη φάτσα μου χωρίς να καθίσει πολύ όμως! Δεν έχασα ευκαιρία να την χουφτώνω και σε λίγο κατέβηκε στον πούτσο μου! Του κανε μια γρήγορη Ισπανική και μετά τον πήρε ακάποτα στο στόμα της! Ρουφάει καλά! Της έδινα ρυθμό και γω κουνώντας τη λεκάνη μου και εκείνη τον έπαιρνε ρυθμικά στο στόμα ενώ τα βυζόμπαλά της πήγαιναν πάνω κάτω.
Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα ένα καλό "μέσα έξω μέσα έξω" που τραγουδάει και ο "πλανητάρχης" με την Αλίσια να τραντάζεται να βογκάει, τα μεμε της να πάνε πέρα δώθε και εγώ να μαι γραπωμένος από τα κωλομέρια της! Για να μην χύσω γρήγορα της άλλαξα στάση! Της σήκωσα τα πόδια όσο πάει με τα χέρια μου (ζορίστηκε λίγο) και την έσκισα στην πούτσα! Έτσι! Τσο και λο! Ναι!
Εκεί να δείτε πως πήγαιναν τα βυζιά της με εκείνη να με κοιτάει μ ένα βλέμμα κάπως τη μια απλανές και την άλλη "τι μου κάνεις ρε πούστη"! Κάπου εκεί της ζήτησα να τελειώσω στο στήθος της! Εγώ όρθιος εκείνη στο κρεβάτι, "έκρυψε" το καβλί μου στα βυζιά της και μετά από ένα καλό κούνημα η πούτσα μου άδειασε τον κώλο της ανάμεσα στη βυζιά της! Ε κλασικές μαλακίες μετά, καθάρισμα 2-3 λόγια να μου λέει τι καλός που είμαι Αγγελούδι με μένα να σκέφτομαι ότι: "τι μαλακίες μου λες μανάρα μου, σου πέταξα τη μούνα έξω και σε πιτσίλισα σαν ποτιστήρι" Ρε τι λένε για να ξαναπάς! Χαχαχα!
Πάντως ΕΙΝΑΙ για να ξαναπάς! Θυμάμαι την είχα πάρει και πιο παλιά νομίζω Φυλής 66 ή κάπου εκεί όταν ακόμα την έλεγαν Πάολα και πάντα είχε καλή διάθεση και συμμετοχή βραδινή βάρδια και μου κανε παράπονα ότι όλο κάτι μεθυσμένοι πάνε και άλλη μια φορά την είχα πάρει όταν είχα χωρίσει και πήγα καπάκια να γαμήσω! Περνάω τη φάση του "κάφρου" δεν ξέρω γιατί! Λέω να με φάει η γυμναστική η μαλακία και το κρασί για κανα 10ήμερο και να επανέλθω! Να γαμάτε καλά, ΓΑΜΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΗΛΙΟ! ΖΗΤΩ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ! Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
94
Likes:
11.010
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, n.smirni76, giorgiodelafuentes2 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού