Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 27 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δοκιμή με την Ελένη/Έλενα

η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή απόγευμα , αφού ολοκλήρωνα την τσάρκα μου στα σπίτια της Ιάσωνος παρατήρησα πολύ κινητικότητα στο συγκεκριμένο οίκο οπότε ενώ τον είχα επισκεφτεί το πρωί και δούλευε η Χριστίνα μπήκα να δώ τι παίζει το απόγευμα .

Η υπηρεσία με ενημέρωσαν ότι δουλεύουν δυο κοπέλες , Καίτη και Ελένη , την Ελένη την είδα αμέσως καστανή κοπελίτσα με μαλλί μέχρι τους ώμους ωραίο κορμάκι και στητό 1,5αρι βυζί , η υπηρεσία με ρώτησε αν θέλω να περάσω , της απάντησα να δώ και την άλλη και βλέπουμε , μου απάντησε ότι και να δώ την άλλη αν την θέλω θα πρέπει να περιμένω πολύ ώρα γιατί έχουν σειρά μαζί με αυτούς στα δωμάτια επτά άτομα!!! Περίμενα να τη δώ η Καίτη είναι μελαχρινή κοπελίτσα χοντρή με 3,5άρι βυζί και τατουάζ στο δεξί πόδι , θα σκεφτώ καλοπροαίρετα και θα υποθέσω ότι ή τόση δουλεία που είχε οφείλεται ότι έχει το σωματότυπο που προτιμούν οι Πακιστανοταλιμπαν σύν το νεαρό της ηλικίας της .

Επέλεξα να δοκιμάσω την Ελένη , πλήρωσα τα 15 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο , η Ελένη ήρθε σχετικά γρήγορα , ρωσόφωνη 21 ετών λιγα αγγλικά ελάχιστα ελληνικά , μπήκε στο δωμάτιο χορεύοντας και με καλή διάθεση , μου πρότεινε να σηκωθώ από το κρεβάτι να χορέψουμε , όταν την πλησίασα άρχισε να μου τρίβεται λικνίζοντας το κορμί της , χούφτωσα τα κωλομάγουλα της και φίλησα τα βυζάκια της , μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι , άφου έγλυψα το ωραίο μουνάκι της μου πέρασε προφυλακτικό .

Πίπα σχετικά καλή και χωρίς χέρι , πρώτη στάση την έστησα στα τέσσερα όπου τον πήρε καλά δεύτερη στάση την πήρα στα όρθια με αυτή να στηρίζεται στον νιπτήρα όπου μετά από 3-4 λεπτά τελείωσα .

Στο δωμάτιο έκατσα 11 λεπτά χωρίς ενόχληση , ίσως κάποια στιγμή να την ξαναπάρω , το 1 στην υπηρεσία διότι όσο περίμενα να δώ τις κοπέλες όταν έβγαινε πελάτης από το δωμάτιο ούτε μία φορά δεν πήγε να το τσεκάρει ενώ στο δωμάτιο πού πέρασα στο μικρό καθρέπτη που υπήρχε πάνω από το νιπτήρα είχε στάμπες από χύσια…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.221
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 ThE, jon smith, paparotriftoulas και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού