Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 129 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το 37Α αν δεν κάνω λάθος είναι το ισόγειο. Εν πάσει περιπτώσει μιλάμε για την Κατερίνα, μελαχρινή, όμορφο πλάσμα, σίγουρα την προσέχεις έξω. Ελληνικά τα απαραίτητα. Τη λες και Λατίνα και Ρουμάνα, ένα περίεργο κράμα. Το πολύ 25 κατ' εμέ. Πέρασα μεν καλά αλλά επειδή την θέλω πιο gf τη φάση δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Για ένα παράξενο λόγο έφυγαν όλα τα πακι που ήταν μέσα εκείνη την ώρα και μείναμε ένας δυο ας πούμε βόρειοι. Συμμετοχή καλή, λίγο γελαστή, παρατηρητική στο θέμα να δει πόσο καθαρός είσαι. Χώρος μείον. Θα μπορούσαν πολύ καλύτερα. Αφήνει να τη γλύψεις και στα 4 είναι σούπερ. Αν αντέξει γιατί η τσα2 είπε για νέα κοπέλα και αν ξεκλειδωθεί θα είναι καλή επιλογή, αν και δεν τη βλέπω να κάθεται για πολύ εκεί. Σίγουρα θα έρθει πιο πάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
PA
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, alpula, Accountant

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2021
το ισογειο ειναι το Β, ο οροφος ειναι στο Α (φαινονται οι σκαλες και απο την φωτογραφια). Εχει κανα δυο κριτικες (και δικη μου) για την κατερινα που λες λογικα, εφοσον την αναφερεις ως ρουμανα/λατινα (βουλγαρα ειναι) λογικα το εννοεις λογω δερματος, οποτε εφοσον ταιριαζει και η εμφανιση/βαρδια/ηλικια μαλλον για αυτην λεμε.
17 Ιουλίου, 2021
Σωστός ο παίχτης το Β τότε ισόγειο πολύ σωστά. Ναι για την ίδια προφανώς λέμε έχει ένα χρωματισμό ιδιαίτερο το δέρμα δεν νομίζω είναι σολάριουμ ή ηλιοθεραπεία. Εκ φυσικού. Ευχαριστώ. Καλό μωράκι.
PA
Pedro Alonso
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2