Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γειά και χαρά! Μέσα στη ζέστη, την κάθε μαλακομετάλλαξη του κάθε γαμημένου ιού, μέσα στην τρέλα των ΜΜΕ: "Εμβολιαστείτε! Ερχεται ο Αντίχρηστος, οι 4 καβαλάρηδες, η αποκάλυψη, ο Σεφιροθ (δεν μπορώ να θυμηθώ πιο δυνατό κακό από την παιδική μου ηλικία)" είπα να πάω Μετάξι! Δεν έχει πολλά καλά τεμάχια, δεν το πολυέψαξα κιόλας αλλά μπήκα Κολωνού 11 α. Είχε κόσμο μέσα! Εγώ, 2 πάκια, ένας Ελληνας μαλάκας που του φταίγανε όλα...Είχε κλιματισμό, το ράδιο έπαιζε τραγούδια, τα πόδια μου ψιλοπονούσαν, ΔΕΝ ήθελα να βγω έξω, σκεφτόμουν: ΑΝ βγει κάτι καλό ΘΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΩ! Ξάφνου τσουουπ! Ενας πάκης φεύγει από το δωμάτιο και μετά από λίγο σκάει μύτη η Βιολέτα (καλά την έχω δει και άλλες φορές) Γενικά αυτή μοντελοφέρνει! Μαλλί καστανόξανθο, ωραία μάτια, μέτριο βυζί καλό σώμα! Καλό τεμάχιο που αν γυμναζόταν λίγο θα ταν 2 κατηγορίες πάνω! Δίνω το 10άρι και μπαίνω δωμάτιο! Και να μην ερχόταν στ αρχίδια μου! Θα μπορούσα να κοιμόμουν καμιά ωρίτσα και να την έκανα! Χαχαχα!
Δεν άργησε να ρθει. Πολύ λίγες κουβέντες, προκαταρκτικά μμμ όχι! Anyway την ώρα που μου τον ρούφαγε και δεν είναι κακό το τρομπόνι της την χούφτωνα λίγο δεξιά και αριστερά. Anyway η πίπα της δεν είναι κακή, μόλις με ατσάλωσε της ζήτησα Ιεραποστολικό! Της σήκωσα τα πόδια ψηλά, μπήκα όλος μέσα και χαλαρά μέχρι να με συνηθίσει και κάπως άρχισα να επιταχύνω! Κάπου εκεί μου ρθε λίγο dirty talk και τι βλέπω? Μαλάκες ντράπηκε! Κοκκίνησαν τα μαγουλάκια! Ήρθα σε δύσκολη θέση να σας πω την αλήθεια! Σ άλλες αρέσει σ άλλες όχι, μέχρι που χω ακούσει: τι βρίζεις ρε μαλάκα? (έγινε του μουνιού). Δεν ήθελα να το φέρω σε δύσκολη θέση το κορίτσι, γλύκανα και εγώ και της ζήτησα πισοκωλητό! Στήθηκε καλά, δεν έκλεψε, την πήρα καλά και σχετικά δυνατά χωρίς να δυσανασχετεί με εμένα να κάνω diry talk μέσα στο κεφάλι μου Χαχαχα!Χαχαχα!.
Ε κάπως έτσι ήρθε το τέλος, για να την φέρω παραπάνω στα ίσια της της είπα"ευχαριστώ" ότι είναι πολύ γλυκιά και όμορφη, χαμογέλασε ευγενικά, ευχαρίστησε και την έκανε!
Αυτά! Αν δεν είστε κάφροι, και γενικά την δείτε στο σαλονάρισμα, σας αρέσει και δεν έχετε βρει κάτι άλλο περάστε μαζί της! Δεν είναι να το κλαις το 10άρικο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
94
Likes:
11.005
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Καβλιάγγουρας, giorgiodelafuentes2, Constantinos27 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2021
Έχω κάνει σεξ μαζί της περίπου 20φορές, η περιγραφή σου πολύ σωστή, όντως να γυμναζόταν θα ανέβαινε βάθρο.. Στα 4 είναι επαγγελματίας αλλά την προτιμώ στο ιεραποστολικό... Γενικά έχει βάλει ένα μικρό φράγμα στα συναισθήματά της αλλά μετά την 2η συνεύρεση την ξεκλείδωσα..Πρέπει να την κοιτάς σταθερά στα μάτια..
CB
Carl Barton
review reaction 1 Καβλιάγγουρας
16 Ιουλίου, 2021
20 φορές???? Παντρέψου την!
27 Νοεμβρίου, 2022
Όπως λέει και ο συναγωνιστης Κάρλ-Μπάρτον η περιγραφή εδώ ειναι η Βιολέτα! Χα χα, συμφωνω απόλυτα! Την ειχα γαμησει 3-4 φορες πριν 2-3 χρονια, δε θυμαμαι ακριβως τη χρονια, και δε θυμαμαι αν ειχα γραψει κατι γι αυτην ως Γιωργαρας! Τοτε ειχε παιξει μια ασχημη φαση μαζί της από μαλακία μου. Ενω την ειχα ήδη παρει 1-2 φορες καπου τη 2η-3η την ζορισα με αγρια πουτσοκαρφωματα που τα υπόμενε αλλά όταν έχυσα πηγε να φυγει, οποτε της ειπα "κατσε να τον στραγγιξεις μωρη πουτανα" και εκει ειδα το ομορφο προσωπακι της να πληγωνεται, ... με εσπρωξε και έφυγε! Την Πεμπτη 24 Νοε 2022, περασα μεσημερι απο το δέλο και με εκπληξη την ξαναειδα στο καθηκον! Την πηρα. Με θυμοτανε και ήταν γλύκα στις υπηρεσίες της! Τωρα διαβαζα τις κριτικες για αυτήν γιατι πραγματικά η κοπελα αξιζει και όπως λέει εδω ο παιχτης ειναι ερωτευσιμη κάργα! Τωρα έχει πάρει καποια κιλά για όσους την θυμονται από παλιά που ήταν σκίνι και για τα γουστα μου ειναι πραγματικα σκετη καβλα! ΜοντελοΒιολέτα φορ έβερ! Τετοια ρωσικα μωρα θελουμε! Να εισαι καλά μωρο μου!
28 Νοεμβρίου, 2022
"Σ άλλες αρέσει σ άλλες όχι, μέχρι που χω ακούσει: τι βρίζεις ρε μαλάκα?"
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 EvilPlasma
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4