Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 300 10
Μπουρδέλα
539465
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Τάνια είναι κοντουλα με μακρύ ξανθό μαλλί και είναι λίγο παχουλουλα. Με διαφορά η νεότερη κορασίδα του οίκου με ωραίο άσπρο, λεπτό και ατριχο δέρμα.
Μπήκε σχετικά γρήγορα μέσα με πολύ καλή διάθεση.
Πέταξε τα βυζια της έξω και πρέπει να πω ότι είναι ότι πρέπει. Αφού τις τα έπαιξα λίγο, έλαβε πρωτοβουλία και άρχισε μια ωραία βυζομαλακια.
Μετά άρχισε μια πιπα σχετικά καλή, εφκφε αρχιδια πολύ καλά και σε μια στιγμή με ρώτησε για δακτυλακι...
Τι διάολο γίνεται σε αυτόν τον οίκο; μόνο η Φωτεινή δεν μου το έχει πει αυτό.
Μου φόρεσε την ψωλομπρελα και την έβαλα κάτω για ιεραποστολικο.
Η αίσθηση του μουνιου της ειναι πάρα πολύ καλή και γαμιεται με πολύ θηλυκό τρόπο. Το ευχαριστιεσαι.
Στα τέσσερα όμως δεν ήταν τόσο καλή. Το στήσιμο της δεν ήταν το καλύτερο.
Μεγάλο φάουλ της τσατσα που χτύπησε στο 8λεπτο. Η Τανια συνέχισε κανονικά.
Τέλειωσα με πιπα και τα πήρε στο στόμα χωρίς να τις το ζητήσω. Όλες εκεί μέσα το έχουν για στάνταρτ.
Μου φάνηκε αρκετά καλή. Λίγο πιο αδύνατη και πιο δεκτική στα τέσσερα και θα ήταν σούπερ.
Μπήκε σχετικά γρήγορα μέσα με πολύ καλή διάθεση.
Πέταξε τα βυζια της έξω και πρέπει να πω ότι είναι ότι πρέπει. Αφού τις τα έπαιξα λίγο, έλαβε πρωτοβουλία και άρχισε μια ωραία βυζομαλακια.
Μετά άρχισε μια πιπα σχετικά καλή, εφκφε αρχιδια πολύ καλά και σε μια στιγμή με ρώτησε για δακτυλακι...
Τι διάολο γίνεται σε αυτόν τον οίκο; μόνο η Φωτεινή δεν μου το έχει πει αυτό.
Μου φόρεσε την ψωλομπρελα και την έβαλα κάτω για ιεραποστολικο.
Η αίσθηση του μουνιου της ειναι πάρα πολύ καλή και γαμιεται με πολύ θηλυκό τρόπο. Το ευχαριστιεσαι.
Στα τέσσερα όμως δεν ήταν τόσο καλή. Το στήσιμο της δεν ήταν το καλύτερο.
Μεγάλο φάουλ της τσατσα που χτύπησε στο 8λεπτο. Η Τανια συνέχισε κανονικά.
Τέλειωσα με πιπα και τα πήρε στο στόμα χωρίς να τις το ζητήσω. Όλες εκεί μέσα το έχουν για στάνταρτ.
Μου φάνηκε αρκετά καλή. Λίγο πιο αδύνατη και πιο δεκτική στα τέσσερα και θα ήταν σούπερ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ακομη κι αν αδυνατισε, οπως γραφθηκε (που δεν ισχυει), παλι γιουβαρλάκι παραμένει.
Η μόνη που όντως αδυνατισε ειναι η Βικτώρια.
Η Αλιόνα έσπασε πιο πολύ ακομη. Τα χρόνια εχουν περάσει άλλωστε.
Για τον χρόνο και το χτυπημα της πόρτας στο 8', ημουν ο πρωτος που το ανεδειξα εδω και 2 ετη. Ισχυει ακομη. Εσχάτως η πρωινη τσατσά χτυπαγε στο 5', οπως πληροφορηθηκα απο φιλο επισκεπτη.