Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
κυριακη πρωι κατα της 11.00 μετα απο ολα αυτα που ειχα διαβασει, ειπα να αποκτησω ιδιαν αποψη.
μπαινω στο δωματιο και περιμενω κανα 5' μεχρι να ερθει το κοριτσι μας, βλεπωντας ταινιουλα ακαταληλη προς ανηλικους.
μολις εβαλε το παλαμαρι του μεσα ο γαμικος σταρ τσουπ μετα απο κανα λεπτακι μεσα και το κοριτσι.
λοιπον.η πιπα της ειναι μακραν η καλυτερη που μου εχει γινει ποτε!!υπαρχουν πολυ καλες στην "αγορα" δεν λεω, αλλα η διαφορα με τις υπολοιπες ειναι οτι εχει η ιδια αισθηση για αυτο που κανει.στην αρχη ξεκινησε με πιπιλιμα @@ και μετα σε ολα τον κορμο.μετα φορεσε την σαμπρελα και προχωρισε.στο μεγαλυτερο μερος ο ρυθμος που εδεινε ηταν πολυ αργος (και ευτυχος βεβαια γιατι θα μας ειχαν παρει τα σκαγια νωρις) και το κρατουσε συνεχεια μεσα στο στομα της παιζωντας με την γλωσσα της.χρησιμοποιουσε αλαχιστα τα χερια της.σου αφηνει την αισθηση οτι εισαι με καμια γκομενα τρελιαρα η την φιλη σου και οχι σε σπιτι.και μονο για την πιπα της γινεσε θαμωνας.
μετα ηρθε απο πανω και στη συνεχεια στηθηκε στα 4. εκει ομολογω οτι η θεα απο το κουλουρακι της σε βαζει σε μεγαλους πειρασμους για να το βαλεις και αυτο στο παιχνιδι.μετα απο λιγο και βλεπωντας οτι φτανω στο τελος της ζητησα να κατσει ιεραποστολικα για να τελειωσω.
ηταν απο της καλυτερες εμπειριες μου και σιγουρα θα ξαναπαω.
Υ.Γ. οταν ντυνωμουν επεσε το ματι μου στην ακαταληλη ταινια και μετα λυπης μου ειδα οτι ο παλικαρας μας ακομα γαμαγε.
τελος παντον λεω και εγω μια χαρα τα περασα....
καλη συνεχεια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
3.000
Ανάφερε αυτήν την κριτική