Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 298 10
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειχα μια παρα πολυ δυσκολη νυχτερινη βαρδια στο εργοστασιο που εργαζομαι. Πέραν του 12ωρου που εκανα, η ζεστη ηταν απλα αφορητη. Δεν εβλεπα την ωρα να μπω κατω απο το ντους και μετα να πεσω ξερος στο κρεβατι και να αφεθω στα χερια του Μορφεα. Ο μικρος Σατυρος ομως μεσα στη κεφαλα μου ειχε αλλη γνωμη. Το παπαρι μου καγκελο απο την ωρα του ντους μεχρι και που ξαπλωσα στο κρεβατι, δε με αφηνε να κοιμηθω. Πηρα λοιπον την αποφαση να σηκωθω και να παρω το δρομο προς τη Διδυμου. Ειναι ο δρομος για τα αγαπημενα μου σπιτακια, μιας και οι δοκιμες μου σε διαφορα αλλα δε με αφησαν ικανοποιημενο οπως αφηνουν εκει.

Φτανω στο 27 λοιπον μιας και ξερω πως σε αυτο το σπιτακι ειδικα, ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα περασω καλα. Τρεις κοπελες στη πρωινη βαρδια. Βικτωρια, Τζουλια και Φωτεινη. Υπηρχαν αλλοι 2 συναγωνιστες στο σαλονι οι οποιοι πηραν τη Φωτεινη και τη Τζουλια, οποτε διαλεγω και εγω με τη σειρα μου Τη Βικρτωρια.

Η αναμονη στο δωματιο ηταν ελαχιστη ευτυχως. ηρθε το κοριτσι στο δωματιο, πολυ προσχαρη και με κεφι, βρισκοντας εμενα στο νηπτηρα να φρεσκαριζομαι για παρτη της, αν κει ημουν ηδη καλα μπανιαρισμενος. Το εκτιμησε πολυ βλεποντας με να φρεσκαρομαι, λεγοντας πως της αρεσει που ειμαι καθαρο αγορι.
Ξεκιναμε εκει στο ορθιο τα χαδια και τα φιλια. Της αρεσε που την φιλουσα απαλα στα χειλη χαιδευοντας παραλληλα τα μακρυα ισια μαλλια της, και μου ο ανταποδιδει με ενα βαθυ γλωσσοφιλο. Ο μικρος Γκιωνης δεν ηθελε κατι παραπανω για να σταθει πληρως στο υψος του και να χωθει αναμεσα στα μπουτακια της.
Με ριχνει στο κρεβατι ανασκελα και με πλακωνει σε μια πραγματικα υπεροχη πιπα....με αργο και βαθυ τεμπο. Ακαποτα μετα απο δικη μου παρακληση. Της ζητησα να μου τον σαλιωσει πολυ, μιας και το λατρευω αυτο στη πιπα....το εκανε προθυμα και μετα περναει σε μια περιποιηση στα @@ μου το το οποιο κοντεψε να με κανει να εκραγω. Την σταματω και της λεω "σειρα μου", ολα αυτα στα Αγγλικα, μιας και τα ελληνικα δε τα κατεχει και πολυ.
Της ανοιγω τα ποδια και της κανω ενα αργο και απο μερια μου, γλειφομουνι. Μου αρεσε πολυ η τουφιτσα απο τριχουλες που εχει στο μουνακι της. Τα αληθοφανη βογγητα της με εξιταρισασν ακομη περισσοτερο, οπως και το οτι το χερι της εσπρωχνε το κεφαλι μου πανω στη κλειτοριδα της. Το τρεμουλο και μια παρατεταμενη κραυγουλα που εβγαλε, σε συνδυασμο με το μουσκεμενο μουνακι της ηταν σημαδι οτι εκανα να χυσει το κοριτσι. Περασμα προφυλακτικου και ξεκιναμε ιεραποστολικο με εμενα να εχω πεσει πανω στα χειλια τησ και το λαιμο της σα πιρανχα...τυλιξε τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου και με τραβαγε δυνατα μεσα της...εκει ο ρυθμος μου χτυπησε κοκκινα και την επαιρνα μανιασμενα....
Την εβαλα σε σταση γελαδαρισας για λιγο για να χουφτωνω και τα ομορφα βυζακια της, ομως καταλαβαινα οτι το τελος ηταν πολυ κοντα. Τη ξαπλωνω ανασκελα στο κρεβατι, ερχομαι απο πανω της σχεδον ετοιμος να τη περιλουσω με το παχυ σπερμα μου. Με κοιταζε στα ματια και ειε ενωσει τα βυζακια της και περιμενε να τη χυσω...το σπερμα επεσε πανω στις ρωγες της και το λαιμο της με εμενα να βογγαω απο την ηδονη και την ανακουφιση. Προς μεγαλη μου χαρα και εκπληξη, αφου εφυγε το περισσοτερο φορτιο, κανει τη κινηση και παιρνει το μουδιασμενο πουτσοκεφαλο μου και το στραγγιζει στη κυριολεξια απο καθε σταγονα που ειχε απομεινει...ξετρελαθηκα....δε το περιμενα...φτυνει αυτα που ειχε στο στομα της, τη σκουπιζω στο στηθος της απο τα δικα μου υγρα, φιλι με υποσχετικη για επομενο ραντεβου και εφυγε απο το δωματιο....σε καποια φαση μεσα στον αγωνα η τσατσα πρεπει να χτυπησε τη πορτα, ομως δεν εδωσα καμια σημασια.

Αξιζε με το παραπανω η κινηση μου να συρω το σαρκίο μου προς τα εκει. Η Βικτωρια μου χαρισε απλοχερα αυτο ακριβως που αναζητουσα εκεινη την ωρα....και σαν μπονους, το αυτοκινητο μου με περιμενε σε ενα δροσερο και σκιερο μερος στη Μιχαηλ Βοδα, χωρις να εχει 3.000 βαθμους Κελσιου μεσα, λογω της ζεστης του πρωινου αυτου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
nsbowler
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.231
Πόντοι:
491
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, giorgiodelafuentes2, alpula και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2021
να γαμάς καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην κουράζεσαι τόσο
review reaction 1 nsbowler
24 Ιουνίου, 2021
Evilplasma, σε ευχαριστώ πολύ. Κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου, αυτή είναι και η επιδίωξη μου κιόλας. Όσο αφορά τη κούραση, φαντάζομαι ότι θα το ξέρεις και εσύ, είναι καταστάσεις που κάποιες φορές δε γίνεται να τις αποφύγεις. Respect και για τις κριτικές σου by the way.
24 Ιουνίου, 2021
Φοριέται πολύ αυτή η Βικτώρια το τελευταίο Καιρό …
Όντως έχει master στη Πίπα …
review reaction 1 nsbowler
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3