Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 37 10
Μπουρδέλα
63500
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Η Λολα ειναι μια 23χρονη Ρωσσιδα που μοιαζει για 18.
Ειναι μετριου αναστηματος με μακρυ μαυρο μαλλι το οποιο εχει αλογοουρα.
Το προσωπο της ειναι καθαρο σεξι και εκφυλο για τα γουστα μου.
Το βυζια της ειναι ελαχιστα πιο μεγαλα απο λεμονια, ειναι στητα με ωραια ρωγα.
Η κορασις εχει μια πανεμορφη κωλαρα, εργο τεχνης δεν ξερω τι αλλο να πω, εγω αρρωστησα μολις την ειδα...
Θα ηθελα καθε βραδι να εχω για μαξιλαρι τα κωλομερια της.
Η Λολα δεν εχει ραγαδες ουτε κυτταριτιδα.
Το δερμα της ειναι απαλο χωρις σημαδια.
Εισοδος της Λολας στο δωματιο οπου χωρις κανενα αλλο προκαταρκτικο περασε καποτα και αρχισε να μου τραβαει μαλακια, εβαλε και το στομα της πανω στο πουτσοκεφαλο και ας πουμε οτι επερνε πιπα..
Δεν ειχε βγαλει το σουτιεν οποτε της ζητησα εγω να το κανει. Το εβγαλε αλλα μου ειπε dont touch-no kiss.
E τοτε μωρη Λολα τι να το κανω που το εβγαλες ?? απλα να τα κοιταω ?
Εβγαλε το στρινκ και την παρακαλεσα για μια αλλη μια φορα να της φαω την μουναρα της αλλα μου εριξε ακυρο.
Η μουνα της ειναι αρκετες μερες αξυριστη ενω τα μουνοχειλακια της ειναι πεταχτα.
Τον εχωσα μεσα της και εβγαλα ενα μεγαλο επιφωνημα ανακουφισης !!! Ηθελα τοσο πολυ να μπω σε αυτο το μουνι !!
Η Λολα σε κανονικη σταση αρχισε να κλεινει τα ποδια ωστε να μην εχω δυνατα μπασιματα μεσα της.
Δε με αφηνε να ξαπλωσω πανω στο κορμι της.
Δεν ανεβαινει απο πανω και δεν καθεται στα τεσσερα.
Φιλια απογορευονται παντου.
Χουφτωνα αυτη την απιστευτη κωλαρα και τις ομορφες γαμπες της και γαμουσα με το μισο πεος μου τη Λολα οπου μετα απο 10 ολοκληρα λεπτα καταφερα και εχυσα.
Για στραγγιγμα ουτε λογος, ελεγχος καποτας και εξαφανιζολ χωρις να πει ενα γεια !
Συμπερασματικα η Λολα ειναι μια πανεμορφη μουναρα.
Στο δωματιο ειναι τελειως αχρηστη.
Εδωσα 10ε για να την γαμαω με το μισο πουτσο μεσα της και να χουφτωνω την κορμαρα της.
Τελευταια φορα που γαμησα τοσο αχρηστη πορνη ηταν η Σαρα η μιγαδα που ειχε περασει απο Ιασ 37 - Ιασ 43 - Ιασ 20-Ιασ 46,τρομερο μουνι και αυτη.
Ειναι μετριου αναστηματος με μακρυ μαυρο μαλλι το οποιο εχει αλογοουρα.
Το προσωπο της ειναι καθαρο σεξι και εκφυλο για τα γουστα μου.
Το βυζια της ειναι ελαχιστα πιο μεγαλα απο λεμονια, ειναι στητα με ωραια ρωγα.
Η κορασις εχει μια πανεμορφη κωλαρα, εργο τεχνης δεν ξερω τι αλλο να πω, εγω αρρωστησα μολις την ειδα...
Θα ηθελα καθε βραδι να εχω για μαξιλαρι τα κωλομερια της.
Η Λολα δεν εχει ραγαδες ουτε κυτταριτιδα.
Το δερμα της ειναι απαλο χωρις σημαδια.
Εισοδος της Λολας στο δωματιο οπου χωρις κανενα αλλο προκαταρκτικο περασε καποτα και αρχισε να μου τραβαει μαλακια, εβαλε και το στομα της πανω στο πουτσοκεφαλο και ας πουμε οτι επερνε πιπα..
Δεν ειχε βγαλει το σουτιεν οποτε της ζητησα εγω να το κανει. Το εβγαλε αλλα μου ειπε dont touch-no kiss.
E τοτε μωρη Λολα τι να το κανω που το εβγαλες ?? απλα να τα κοιταω ?
Εβγαλε το στρινκ και την παρακαλεσα για μια αλλη μια φορα να της φαω την μουναρα της αλλα μου εριξε ακυρο.
Η μουνα της ειναι αρκετες μερες αξυριστη ενω τα μουνοχειλακια της ειναι πεταχτα.
Τον εχωσα μεσα της και εβγαλα ενα μεγαλο επιφωνημα ανακουφισης !!! Ηθελα τοσο πολυ να μπω σε αυτο το μουνι !!
Η Λολα σε κανονικη σταση αρχισε να κλεινει τα ποδια ωστε να μην εχω δυνατα μπασιματα μεσα της.
Δε με αφηνε να ξαπλωσω πανω στο κορμι της.
Δεν ανεβαινει απο πανω και δεν καθεται στα τεσσερα.
Φιλια απογορευονται παντου.
Χουφτωνα αυτη την απιστευτη κωλαρα και τις ομορφες γαμπες της και γαμουσα με το μισο πεος μου τη Λολα οπου μετα απο 10 ολοκληρα λεπτα καταφερα και εχυσα.
Για στραγγιγμα ουτε λογος, ελεγχος καποτας και εξαφανιζολ χωρις να πει ενα γεια !
Συμπερασματικα η Λολα ειναι μια πανεμορφη μουναρα.
Στο δωματιο ειναι τελειως αχρηστη.
Εδωσα 10ε για να την γαμαω με το μισο πουτσο μεσα της και να χουφτωνω την κορμαρα της.
Τελευταια φορα που γαμησα τοσο αχρηστη πορνη ηταν η Σαρα η μιγαδα που ειχε περασει απο Ιασ 37 - Ιασ 43 - Ιασ 20-Ιασ 46,τρομερο μουνι και αυτη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λόλα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2021
με σκοτωσες... ολα τα ανεχομαι, αλλα αμα δεν κατσει στα 4 δεν νοειται πηδουλος σε μπουρδελο. Κριμα τα νιατα της και την ομορφια της
paparotriftoulas
24 Ιουνίου, 2021
τυπε paparotriftoulas , αν η κοπελα δεν εχει προβλημα με το μεγεθος του πεους σου πιστευω θα σε αφησει να την βαλεις στα τεσσερα με το αναλογο κλεψιμο βεβαια για να μην της σκισεις τη μουνοτρυπα.
DmtrsxXx
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2