Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
την αλεξανδρα τη γνωριζω απο το φυλης 66 δεξια (τοτε εκανε 3η βαρδια) και την εχω παρει σχεδον σε ολα τα σπιτια που εχει "δουλεψει" στη γνωστη πλεον "μοντελοαλυσιδα"...και καλα.
ειναι η μονη νομιζω που εχει μεινει και συνεχιζει να "δουλευει" εκει μετα το γνωστο ντου τοτενες...

ειναι μια κοπελιτσα μετριου προς κοντου αναστηματος, μοντελε αδυνατη λιγο πριν το σκιννυ, μελαχρινη με μακρια ισια μαλλια μεχρι τη μεση περιπου, κανονικα φυσικα βυζια για το σωματοτυπο της και ενα πεταχτουτσικο κωλαρακι που φαινεται σουπερ πανω στα πορνοτακουνα. οταν τα βγαζει πεφτει λιγο. ειναι ομορφουλα-εχει γλυκεια φατσουλα και βγαζει μια τσαχπινια στο σαλονι που συνηθως εμφανιζεται πλεον ολογυμνη με ενα πουκαμισο στην πλατη σα ζακετα και χαμογελαστη. παλια ηταν πιο μαζεμενη.
σαν εικονα στο σαλονι ειναι αρκετα εντυπωσιακη μπορω να πω.

παντα την επιλεγω γιατι ειμαι φαν αυτου του ειδους κοπελας και με τις τοσες φορες που εχω περασει και με ξερει, ειναι σα να πηγαινω με την κοπελα μου... σχεδον. σε τετοιο βαθμο μαλιστα που οταν τυχαινει να ειμαι μεσα στο δωματιο ηδη και μπει καποιος αλλος μετα απο μενα, ερχεται και μου λεει...
επειδη εμεις θα αργησουμε, σε πειραζει να παω πρωτα στον αλλον και να ερθω μετα σε σενα ? εννοειται δεν εχω προβλημα και της λεω να παει ανετα. το εκτιμαει και μου το δειχνει στην πορεια και συγκεκριμενα στο θεμα χρονου, που ποτε δε μου εχουν βαρεσει πορτα.

μεσα λοιπον ΔΕΝ κανει τα τρελα προκατ. μπορω να πω οτι για μενα δεν κανει καθολου κιολας συμφωνα με οτι εχω ζησει μεχρι στιγμης χαχαχα.
στη αρχη εκανε κατι τρελα παιδικα, τα οποια αν δεν τη γνωρισεις στην πορεια, ξενερωνεις ανετα και σκεφτεσαι αμεσα οτι εκλαψες το 20αρικο. με τον καιρο τα εχει κοψει αισθητα.
σκαει λοιπον μεσα και μπαλαμουτιαζομαστε λιγο στο ορθιο με φιλακια στα βυζακια της, χουφτωμα στο κωλαρακι της και χαϊδεματα στο κορμι της ολουθε απο εμενα. φιλια στο στομα δε δεχεται αν και της εχω παρει 2-3 πεταχτα. μετα ξεκιναει τα παιδικα παλι βγαζοντας κατι φωνουλες σαν παραπονο και καλα οτι δε δινει. το ξερω πλεον, δε με χαλαει και κανω χαβαλε μαζι της.

καθεται κρεβατι και βγαζει την καποτα στα καπακια.
με μενα ορθιο, μου τη φοραει και ξεκιναει μια πιπα... αδιαφορη θα ελεγα. λιγο αγαρμπη επισης, αλλα επειδη εχει το πακετο σαν εικονα, με ψιλοκαβλωνει η ολη φαση να βλεπω ενα πονηρουτσικο και ομορφο μουτρακι να με τσιμπουκωνει... εστω κι ετσι.
@@ εννοειται με τιποτα.

τελειωνει την "πιπα" (ας το πουμε) και ξαπλωνει στο κρεβατι σε θεση mission.
επισης να πω εδω οτι ποτε δεν εχει κατσει πανω μου για cow. οτι και να της πω, οσες φορες και της το εχω πει, παντα το αποφευγει χαχαχα.
μπαινω λοιπον μεσα της και ξεκιναω μαλακα στην αρχη ανεβαζοντας το tempo σταδιακα. καθεται κανονικα και τον τρωει αλυπητα χωρις να κλεβει. να καρφωνω δυνατα, να κοιταζομαστε στα ματια μονο και να κανει μορφασμους οι οποιοι με καβλωνουν παρα πολυ. να της αλλαζω τα ποδια και να τα σηκωνω ψηλα. μια το ενα , μια το αλλο, μαζι και τα δυο, ωστε να εχω ποικιλια στασεων και αλλαγη κλισης και κολλαω το μετωπο μου στο δικο της για πολυ κοντινο eye contact. μετα απο αρκετο γκομενιστικο γαμησι σταματαω και της λεω για doggy.

σηκωνομαι ορθιος και τη στηνω στην ακρη του κρεβατιου.
μπαινω μαλακα στην αρχη παλι και ξεκιναω να ανεβαζω ρυθμο. να μπαζοβγαζω το καβλι μου και να βλεπω την ορθανοιχτη τρυπουλα της. στα καπακια ο γνωστος ηχος απο το μουνακι της αρχιζει να ακουγεται και καβλωνω απιστευτα.
ξεκιναω με δυναμη να τη γαμαω και αυτη να βγαζει κοφτες φωνουλες.
να παιρνει μαξιλαρι να το βαζει απο κατω της, να μου τουρλωνει το κωλαρακι της, αλλα να δειχνει οτι ποναει.
σταματαω λιγο, τη ρωταω αν ειναι να παω πιο αργα και μου λεει οντως να κοψω λιγο ενταση.
για να την απολαυσω περισσοτερο την παω ενα κλικ πιο κατω σε ενταση λοιπον, πιανω τα καπουλια της οπως ειναι τουρλωμενη και ξεκιναω βαθιες πουτσιες μεχρι ριζα. το καβλι μου εχει γινει καταρτι πλεον και χαιρομαι να βλεπω το μουνακι της να εχει αγκαλιασει το καβλι μου. να βαζω εναλλαξ και τα ποδια μου πανω στο κρεβατι ωστε να αλλαζω την κλιση στο μπασιμο.
το μωρακι πλεον δειχνει να γουσταρει καλυτερα ετσι. μου εχει πει βεβαια οτι γουσταρει αγριλικια, αλλα ποναει.
τη σεβομαι και εχουμε βρει τη ροτα μας.
μετα απο αρκετο midσφυροκοπημα σε αυτην τη σταση, πεφτει μπρουμυτα και στα καπακια πεφτω πανω της και συνεχιζω να τη γαμαω ασυστολα, αλλα σε πιο χαλαρους ρυθμους.
μου λεει οτι ετσι δεν ποναει καθολου και συνεχιζω να οργωνω το μουνακι της, αισθανοντας οτι μουνοτοιχωματα εχει.
σταματαω παλι γιατι βλεπω οτι δεν προκειται να χυσω ετσι και τη ξαναβαζω σε doggy, οπου δινοντας με οσα και παρα τη δυσανασχετηση της, καταφερνω και χυνω μεσα στην καποτα ανακουφισμενος και ψιλοιδρωμενος.
καθεται και με στραγγιζει κανονικα, λεγοντας μου οτι της ειχα λειψει πολυ μαλλον επειδη εβγαλα πολυ υγρο.
που να'ξερες σκεφτηκα χαχαχαχα

εχω παρει θεση για τα καθαριστικα και σηκωνεται και αυτη για να ντυθει.
μπαλαμουτιαζομαστε για λιγο ακομα, φιλιομαστε και ανανεωνουμε για την επομενη συναντηση κλασσικα.

για το κλεισιμο τελος να πω ξανα οτι, οσοι δεν τη ξερετε καλυτερα να μη μπειτε γιατι λογικα θα ξενερωσετε.
ξαναλεω ΔΕΝ κανει προκατ και γενικα στην αρχη αν δεν τη γνωρισεις, θα χαλαστεις χαλαρα.
αυτοι που τη ξερουν και γουσταρουν τα μοντελοειδη, πιστευω οτι θα τους ανοιχτει περισσοτερο αν τους μαθει στην πορεια.
για μενα ειναι μια κοπελα "επενδυση", με την οποια περνας καλα οταν σε μαθει και τη μαθεις και πας με συγκεκριμενο σκοπο.
ξερεις τι θα παρεις και ξερεις μεχρι που μπορεις να φτασεις + λιγο παραπανω ακομα με τον καιρο.
αυτο μονο.
η τσατσα δεν εκανε καμια κινηση για πορτα η' γενικη ενοχληση οπως ειπα και στην αρχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
51.058
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Paliotsarkadoros, alpula, sinatra7 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2021
Αλλο ενα κουραστικο σεντονι...
review reaction 1 Andrew256
23 Ιουνίου, 2021
@ΦΑΚΙΡΗΣ
το διαβασες ολο φιλε ?
23 Ιουνίου, 2021
Οχι..
23 Ιουνίου, 2021
@ΦΑΚΙΡΗΣ
ευτυχως, γιατι θα κουραζοσουν και αλλο Money Mouth
20 Φεβρουαρίου, 2022
Την έχω πάρει 5 φορές,δεν είναι αυτό που λέμε θα γαμησεις δυνατά με πάθος να το ευχαριστηθείς καμιά σχέση,είναι για πολυ ρομαντικά πράγματα,πήγα μαζί της τόσες φορές γιατί ήθελα να ζήσω αυτό το ρομαντικό και γλυκό μαζί της,είναι μόνο για gfe,όποιος θέλει pse να ψάξει αλλού.
J
jimakos900
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5