Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 305 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τη Βικυ την ειχα σταμπαρει καιρο,απο τις καραντινομπουρδελαδες.Δεν την επελεξα ποτε,λογω διαφορετικου φετιχ/αναγκων καθε φορα.Κανει μονο ακαποτο τσιμπουκι,χωρις χυσιμο στο στομα.Στοχος μου για σημερα απογευματακι ηταν η Ειρηνη η σπυριαρα απο την Ουκρανια.Ειχα μια δουλεια στο κεντρο οποτε πεταχτηκα στο τετραγωνο Βεργας/Εξηκιου.Τσαρκα στην Εξηκιου που νομιζω εχει μετακομιζει πλεον,αλλα δεν την εντόπισα,κατι ασχημες,γιαγιαδες και γενικα εκτος του γουστου μου.Τσαρκα Βεργας οπου ουτε εκει την πετυχα,αν και τσαρκαρα σε ολα.Σκιαχτρα,απαισιες, και τερατολογιες.Ισως και να εριχνα ενα μανικι σε μια Ρωσοουκρανη ονομα δεν θυμαμαι, τσακπινα,με φουλ προγραμμα,ξανθια,ψηλη,πατημενα 45,εμφανισιμη με πιασιματα.Ο διαλογος ηταν ο εξης.
ΤΙ προγραμμα κανεις μωρο μου?
Απ ολα εκτος απο κωλαρακι
Το κρατας αυτο το κωλι για τον γαμο?Την ρωτησα,ενω της χουφτωσα τον κωλο
Ναι μωρο μου,παντρεψου με για να μου το γαμησεις εσυ.
Ναι λεω,για να σου γαμησω 10 λεπτα τον κωλο,κι εσυ να με γαμας μια ζωη, ασε δεν παντρευομαι εγω.
Γι αυτο ελα να γαμηθουμε για 15 λεπτα μου ειπε γελωντας.
Την επομενη κουκλα,εχω ραντεβου.

Θα την γαμησω καποια στιγμη να της τα ριξω στο στομα.Το σημειωσα.
Τελικα στον πολυχωρο της Βεργας, εκει που εχω γαμησει πολλες εντος καραντινας,πετυχα την ΒΙκυ την χοντρη.Ενω δεν λεει τιποτα,μετριου αναστηματος, μετριο προσωπο και κοιλιες να κρεμονται και μεγαλο κωλο,βυζια μεγαλα κρεμαστα λογω παχους, κατι εκφυλο μου εβγαζε.
Εχω γαμησει χοντρες,και γενικα ο κοινος παρονομαστης τους ηταν φιλοτιμια στο γαμησι και θεληση να περασεις καλα που τις τιμησες.Μερικες ειδικα εκαναν τις καλυτερες πιπες που χω δωσει στη ζωη μου.Με πορνες χοντρες εχω περασει ελαχιστες φορες,ισως επειδη δεν εβρισκα το λογο να πληρωσω για κατι αδιαφορο.Το χρημα αλλαξε χερια,μπουκαρω δωματιο οπου επλυνα πουτσο και αρχιδια στο νιπτηρα με νερο και σαπουνι.
Μπουκα το κοριτσι στο δωμα οπου με αντικρυσε γυμνο και μισοκαυλωμενο.Την εγδυσα συνοπτικα,ενω μου χαιδευε το παπαρι το οποιο εγινε καγκελο.Φιλακια στο λαιμο,στο στηθος και χαδακια και χουφτωματα εκατερωθεν.Ξαπλωνουμε στο κρεβατι οπου μετα απο λιγο μπαλαμουτι και χαμουρεμα,ξεκινησε μια πολυ καλη πιπα,βασει των γουστων μου παντα.Οχι γρηγορη ουτε βιαστικη.Οπως μου αρεσει η πιπα για να με καυλωσει.Το στομα της ειχε ομορφη αισθηση και εαν εκανε τελειωτικο,θα την αφηνα να με αδειασει και να της τα ριξω στο στοματακι.Μετα απο λιγα λεπτα,την γυρναω ιεραποστολικο,της τον καρφωνω στο πολυ καλης αισθησης και πεντακαθαρο μουνι της.Ξεκινησα να την γαμαω αργα,μετα λιγο πιο γρηγορα και βαθια,ρουφωντας και δαγκωνοντας τις βυζαρες της .Την αισθηση της επιδερμιδας της την βρηκα πολυ απαλη και περιποιημενη.Εδεικε να της αρεσει η περιποιηση των μαστων της μιας και με βουτηξε με τα ποδια της ψηλα στην πλατη μου,και με τυλιξε σε εναν εναγκαλιασμο ενω ξεκινησε να με γλωσσοφιλαει.Εκει αρχισα να ανεβαζω στροφες και να την ξεσκιζω γρηγορα και βαθια.Εκεινη βογκαγε και μου εγλυφε τον λαιμο.Την εχυσα βαθια κοιτωντας την στα ματια,και εκατσα κανα λεπτο μεσα της να στραγγιξω.Καθισε λιγο να χαλαρωσει διπλα μου,να επανελθει η ανασα της,μου εβγαλε καποτα,μ καθαρισε τον πουτσο με μωρομαντηλο,με χαιρετησε με ενα φιλι κι εφυγε.Πλυθηκα,κατουρησα νιπτηρα,ντυθηκα κι εφυγα χαιρετωντας την παντα ευγενικη και ευχαριστη τσα2,τις υπολοιπες εκδιδομενες κι εφυγα.Παντα αναρωτιομουν ποιος γαμαει τις χοντρες στα μπουρδελα.Να ποιος,.καποιος σαν εμενα,τον εαυτο μου, παρεα μαζι μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
28
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dimp107, alpula, pistolpit και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2021
https://www.youtube.com/watch?v=Zgx76g9PcAg
review reaction 2 The Keeper
16 Ιουνίου, 2021
"Πλυθηκα,κατουρησα νιπτηρα,ντυθηκα κι εφυγα......" Η must κίνηση πριν την αποχώρηση απο τους οίκους Έτσι!Έτσι!
review reaction 1 jik
16 Ιουνίου, 2021
Το ακαποτο μεταδίδει σύφιλη κβλενοροια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3