Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 38 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα μπουρδελιαριδες
Αφου επιτέλους άνοιξαν τα αγαπημένα μάς μαγαζιά είπα να τα επισκεφτώ. Πέρασα από την Φυλής και τα περιξ στενά βλεπωντας μερικές νέες αφίξεις αλλά δυστυχώς σε απλό προγραμμα . Ήθελα κώλο και είπα να περασω με την Στέλλα την ξέρετε αλβανικό μίλφ με γυαλάκια έχει χάσει και μερικά κιλά και έχει γίνει πιο γαμευσημη.
Πέρασμα στο δωμάτιο λίγο κουβέντα και αρχίζει με φιλάκια στο σώμα. Η πιπα τής καλή την ρουφαγε με λαχταρά η στυση δέν άργησε να έρθει περασμα σκουφου και πρωτη στάση με αυτή από πανω δεν περναει ενα λεπτο και μου λέει παμε κώλο συνεχίζει στην ίδια στάση η κωλοτρυπίδα τής ήταν όνειρο αλλαγή στάσης στα τέσσερα και αρχίζει ένα σφυροκόπημα ( το κωλοτρυπιδη τής μου θυμισε την Χριστίνα την ελληνοουκρανεζα άλλο καλό κωλοτρυπιδη που δυστυχώς μας παρατησε και πηγε Αγγλία)
Κάναμε άλλη μια στάση ιεραποστολικό από κώλο παλι την γάμαγα με τόση μανία που ο πουτσος μου ευγενε ολόκληρος και ξαναζωντανεύει παλι βαθιά στην κωλοτρυπίδα της γλιστράει και χώνεται στο μουνι της το τέλος ήρθε εκεί αφου μου έβγαλε καπότα και με σκουπισε τα ειπαμε λίγο και αναχώρησε.
Να πατε στην Στέλλα υδρωνει την φανέλα. Χρόνος στο δωμάτιο 15 λεπτά περιπου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;