Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα γυρω στα 45 εκτιμώ (δεν ρώτησα) με πρόσωπο το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει τα σημάδια της ηλικίας της και σώμα κανονικό σε κιλά κοντά στο 1.60-65. Όμως και εκεί έχει παίξει η ηλικία το ρόλο τής ως προς την βαρύτητα σε διάφορα σημεία όπως π. χ. στο φυσικό βυζί της. Έχει λευκή επιδερμίδα, μελαχρινο μαλλί μεχρι τους ώμους και φοράει γυαλιά στο σαλόνι τα οποία τα βγάζει στο δωμάτιο.

Ανακοινώνει φουλ πρόγραμμα και με πρωκτικό. Νομίζω ότι αναφέρει και το 69 γι'αυτο και το έβαλα εάν και δεν πηρα.

Στο δωμάτιο μπήκε γδύθηκε και ξεκίνησε με φιλιά λαιμό ρώγες και κατεβαίνοντας περασε απο τα @@. Αφού με ρώτησε με ή χωρίς ξεκίνησε πιπα. Κάνει παιχνίδια με την γλώσσα αρκετά πάνω στο πουτσο και τα αρχίδια όμως χρησιμοποιεί χέρι και η πιπα της εάν και υγρή δεν έχει βάθος. Όμως θα την χαρακτήριζα πανω από του μετρίου.
Στο σεξ είναι υπάκουη σε αυτό που θα της ζητηθεί και στήνεται καλά ώστε να έχει πλήρη διείσδυση ο πελάτης της. Ξεκίνησα με αυτήν από πανω με μουνί και ενώ εγώ έδινα ρυθμό της έγλειφα τα βυζιά. Συνέχισα με πισωκολλητό κωλο και μετά ιεραποστολικό παλι κωλο κρατώντας τα πόδια ψηλά. Είχα καλή διείσδυση και στις τρεις στάσεις και παρότι ξεκίνησα σιγά σιγά μετά από λίγο έδωσα τερμα γκάζια με προστυχη φρασεολογία από μέρος μου μέχρι που ήρθε το τέλος. Αυτή έδειχνε να ζοριζεται στο πρωκτικό αλλά δεν έβγαλε άχνα.
Εάν σας κάνει εμφανισιακά και είσαστε λάτρεις του πρωκτικου σίγουρα είναι μία τίμια προταση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2021
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hambos2013
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
147
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GM2, The Keeper, Ημεδαπος και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού