Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 300 10
Μπουρδέλα
539469
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
11/06/21 Απόγευμα κ αφού επέστρεφα απο τη δουλειά και μέσα στο λεωφορείο ήταν μια κοπελίτσα προκλητικότατξ με κοντή φούστα, ομορφα πόδια, δεν καθόταν σταυροπόδι, αλλά ήταν σχετικά ανοικτά τα πόδια και φαινόνταν μπόυτια και κυλοτάκι λευκό από τα 4 μετρα... καρφωθήκαμε, και λεεεεεέω Οκ, ας περάσω μία απο φυλής να αδειάσω τα αρχίδια μου γιατί μας καυλωσε.Υπομονη μέχρι Σαββατο που θα με αδειάσει η γκόμενα μου δεν είχα μετά από αυτά που είδα... Πηγα σε 2-3 στη Διδύμου, και επέλεξα την Τάνια. Λοιπόν ξανθούλα, κοντούλα, όχι παχια, αδύνατα πόδια με λίγο κυτταριτιδα, ΒΥΖΑΡΕΣ, αδιάφορο πρόσωπο, και το πρόγραμμα οπως ανέφερε η τσατσά full. δίνω το μπλε και περνάω στο δωμάτιο που είναι ευθεια. Είχε κ ντουζιέρα. Μπαίνει μέσα η Τάνια, μου πετάει τα βυζιά, βγάζει κ το string και ξεκινάει με ακάποτη πίτα αφού πρωτα με ρωτησε. Γλύφει τα αρχιδια μου για κανά 3 λεπτο, ήταν συνέχεια στο πλάι όπου τη χαιδευα κ τη χούφτωνα... με τσιμπόυκωσε μετά, το έπαιρνε σε κάποιες στιγμές όλο το καυλί μου. Βαζω καπότα και γαμάω σε missionary. Στη συνέχεια αλλάζω καπότα, για να τη πάρω από κώλο αλλα πάνω στη αλλαγη, κ στη προσπάθεια να μπω στον κώλο, είχε στηθει κ κάπως περίεργα, ψιλόμαλάκωσε ο πουτσος μ οπότε πετάω καπότα, τον πάιρνει στον στόμα, πιπα κανά 3-4 λεπτά και με στράγγιξε. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας... Η κοπέλα από εξωτερικής εμφάνισης δεν είναι τοπ, αλλά έχει βυζαρες, χάνεσαι...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!