Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κάπου κατά τις 6 είπα να ρίξω ένα ακόμα πουλί! Ήμουν ανάμεσα στις Αννες τις Αλβανέζες της Φυλής και είπα να κάνω μια βόλτα ακόμα. Λέω μέσα μου δεν πας να δεις και Αλιόνα? Πάω αλλά κάπως δεν μου κανε μετά την καραντίνα. Από την άλλη είδα την Τάνια! Ενα ωραίο φραντζολάκι μιλφ, μέτριο προς κοντό, με κανονικό/λίγο τσουπωτό κορμάκι, τρελά βυζιά,γαλάζια μάτια μαλλί ξανθό στους ώμους! Η τσατσά είπε πως και οι 2 (Τάνια Αλιόνα) τα κάνουν όλα κάτι που μου άρεσε/βόλευε! Πήρα λοιπόν την Τάνια! Ηρθε μετά από κανά 5λεπτο! Ήρεμη και χαμογελαστή! Έδωσα βάση στις βυζάρες της ενώ τη χούφτωνα σε μπούτια/κωλομέρια! Μου άρχισε την πίπα άνεφ τσουτσουνοπρουφ η οποία είναι ενδεικτική της Ρωσικής σχολής! Καλή ΒΑΘΙΑ με κάποια ντιπ θροτ, ΕΝΤΟΝΗ με τα χείλη της ΚΟΛΛΗΜΈΝΑ στο πουλί μου! Με καγκέλωσε σε χρόνο ντε τε! Της άνοιξα τα πόδια και της γαμούσα τη μούνα όσο πιο βαθιά μπορούσα ενώ αυτή βογκούσε με κοιτούσε κατάματα και έπαιζε τη μούνα της! Αλλαγή στα 4 όπου ήρθε η ώρα για κωλογαμήσι! Τον πήρε σαν κυρία όλον χωρίς μα και μου χωρίς κλεψιές και βέβαια από την μεριά μου δεν έκανα καφριλίκια τουλάχιστον μέχρι να της ανοίξει και να νοιώσει άνετα! Την γλέντησα κανονικά από πίσω χωρίς βιασύνες .Την γαμούσα καλά βαθιά χουφτώνοντας πότε τα κωλομέρια της και πότε τα βυζιά της! Ετσι ήρθε και το τέλος με εκείνη πρόθυμη να με καθαρίσει κτλ, αν και πάντα δεν αγγαρεύω τα κορίτσια με τέτοια! Είπαμε ίσα ίσα 2 πράγματα και έφυγε. Πολύ καλή εμπειρία, 100% αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω! Να περνάτε καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τανια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος