Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την τελευταια φορα που πηδηξα την μεγαλη μιλφαρα Μπαρμπορα πρεπει να ηταν πανω απο 10 χρονια. Τα εφερε ετσι η κατασταση και ξαναπηγα να την απολαυσω. Βεβαια δεν ειναι οπως τοτε, η επιδερμιδα δεν εχει την ιδια φρεσκαδα και τα κιλακια λιγο παραπανω. Παραμενει ομως η σεξυ μιλφαρα που θες να σκισεις καθε φορα!!!!
Αν φτιαξω καποτε το βιογραφικο της μεχρι τωρα 30ετης μπουρδελοκαριερας μου ,σιγουρα η Μπαρμπορα θα κατεχει την πρωτη θεση σε επισκεψεις. Γερο-μύστης
Για να μην τα πολυλογω ,οταν με ειδε στο σαλονι με θυμηθηκε και με ρωτησε κιολας αν την θυμαμαι.Της απαντησα....δεν ξεχνιεσαι εσυ καυλα μου και μου λεει....μπες δωματιο κι ερχομαι, ενω εμπαινε να απογειωσει αλλον συναγωνιστη. Ηρθε μετα απο κανα μισαωρο περιπου, πρεπει να περασε καλα ο προηγουμενος ελεγα απο μεσα μου την ωρα που εμπαινε στο δωματιο. Ηταν πρωι και ημουνα απο τους πρωτους, ειδα το δωμα ηταν πεντακαθαρο. Αρχισε να με χαιδευει και να ριχνει τις βυζαρες της σε ολο μου το σωμα με τις ρωγες να με γαργαλανε!!! Με ρωτησε αν επλυνα το ΄΄πουλακι΄΄ και αφου το τσεκαρε αρχισε την πιπα την οποια βελτιωσε με τα χρονια, γιατι τα πρωτα χρονια δεν το ειχε και πολυ με την πιπα, πιο πολυ γελια σε πιαναν χαχαχα. Ανεβηκε μετα απο πανω και με καβαλησε για λιγο,επειδη ομως ελειπα καιρο απο το σπορ την εβαλα πισωκολλητο για να τελειωσω στη θεα της κωλαρας της!!! Ηρθε λοιπον το τελος, ενω ειδα οτι ειχε διαθεση να κατσει παραπανω. Μου ειπε οτι την επομενη θα μου κανει κι αλλα κολπα, ισπανικο μετα χυσιματος στις βυζαρες!!! Πιασαμε κουβεντα για αρκετη ωρα για την κατασταση με την πανδημια και ποτε θα ανοιξουν οι οικοι. Με ρωτησε και τι γινεται στο μεταξι,αφου της ειπα πριν οτι περασα και απογοητευτηκα απο την πολυ μπαζαρια που επικρατει. Μου εδωσε φιλακι κι εφυγε...... Αυτη ειναι η Μπαρμπορα, απο τις κορασιδες που θα μεινουν στην ιστορια των οικων. Οι νεοτεροι που δεν θα την προλαβουν θα ακουνε τις ιστοριες μας με δεος στο μελλον Χεχε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
84
Likes:
947
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, Doberman, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού